15.09.2017

Ateşböceği 11. bölümde Aslı kaçırılıyor

Geçen bölüm sonunda Aslı ve Barış; Veli'nin bağış yapıp kara para akladığı geceye katılmışlar; adamın üzerine dinleme aygıtı yerleştirmişlerdi. Dinleme cihazının bulunduğu odadan çıkmadan önce adamın evraklarının bir kadında olduğunu duyarlar ama daha sonrasında bir şey duyamazlar. Aslı ve Barış ise Cahide teyzeye yakınlaşmışken yakalanmışlardı

Bu bölümde Barış bir de görür ki teyzesi ile Veli tanışıyorlarmış. Emrah da Aslı'nın yanına yanaşınca Barış iyice sinirlenir. Çıkışta Aslı ve Barış meşhur kavgalarından ederler.

Cahide teyzenin ise Aslı'yı uzaklaştırmak için bir planı vardır. İlayda; Aslı yerine Barış'a yardım edecek böylece gözüne girecektir. Önceden tanıdığı Veli'nin eşini arayıp golf klubünde İlyda ile buluşmalarını sağlar. Barış ve Aslı da kadınla görüşmek için oraya gider. Ancak Cahide kadına müstakbel gelinimi gönderiyorum demiştir. Teyzeyi bozmamak için oyuna devam ederler ama İlayda nişanlılığı abartınca Aslı sürekli kıskançlık krizi yaşar.

Hakan kabuslarından kurtulamayıp Çiçek ile görüşmek için kliniğine gider ama doktoru yurt dışında olduğu için kız orada değildir. Hakan bu sefer de kızın ev adresini klinikten alıp oraya gitmeyi planlar. Evde kimseyi bulamayınca cafeye gider ama tekerlekli sandalyede gördüğü kızla konuşamaz; yanında getirdiği hediyeyi oracığa bırakıp geri döner.

Veli ise Emrah ile mahalleye gidip aileyle görüşür. Onlardan yüz bulamayınca bu sefer mahalleli ile görüşüp onlara yapacağı lüks siteden akıllı evler vereceğini vaad eder. Mahalleli inanırken Veli'ye Barış'ın karısı ile görüştüğü haberi gelir. Veli'nin arkasından Gül ve Teo da golf kulübüne gidince ortalık karışır. O gece Cahide teyze İlayda'ya beceriksiz olduğunu ima edince kız Barış'ın evine gidip adama aşık olduğu söyleyip onu öpmeye kalkar.

Veli'ye kızan karısı; kocasına ait belgeleri Barış'a götürüp verir. Barış bu belgeleri Veli'nin ondan zorla alabileceğini düşündüğü için Aslı'ya dikkatli olmasını tembihler ama Aslı umursamaz. Tam o sabah Emrah yine kızın karşısına çıkıp İlayda'nın Barış'ın evine gittiği ve öpüşmeye yakın hallerinin fotoğrafını gösterir. Aslı belli etmese de alt üst olur. Şirkete gidip Barış'a bir daha görüşmeyeceklerini söyler. Barış kız için endişeli olduğundan Teo'yu arayıp Aslı'ya ulaşmasını söyler ama Aslı'ya ulaşamazlar çünkü kızın arabasına binen Emrah onu bayıltır. Aslı'yı arayan Barış'a da kızı bayıltıp kaçırdığını; kızı kurtarmak için evrakları getirmesi gerektiğini söyler.







Hiç yorum yok:
Write comments