14.09.2017

Vatanım Sensin yeni sezon Ekim ayında başlayacak gibi görünüyor

Kanal D’nin büyük bir hayran kitlesine sahip dizisi Vatanım Sensin, sadık izleyicilerini biraz daha bekletecek. Başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı, onlara Boran Kuzum, Miray Daner, Pınar Deniz gibi başarılı genç oyuncuların eşlik ettiği sevilen dizinin yeni sezon yayın tarihi henüz belli olmadı. Bu gecikmeye, dizinin senaryo ekibinde yaşanan değişikliğin sebep olduğu söyleniyor. İkinci sezonuna başlaması heyecanla beklenen dizinin Necati Şahin’den sonra gelen senaristi Nuran Evren Şit, sezon finaliyle birlikte projeden ayrılmıştı. Dizinin yeni senaristi Uygar Şirin olmuştu, şimdi de yeni yazılan senaryonun tekrar yazıldığı ve bu nedenle çekimlerin de eylül ayının sonunda başlayacağı ve yayın tarihinin de Ekim ayının son haftası olacağı belirtiliyor.

Senaryo dışında, diziye katılacak yeni oyuncular ile ilgili de arayışın devam ettiği, yeni sezonda hikayeye dört yeni karakterin katılacağı gelen haberler arasında. Bu oyuncuların kimler olacağını da ilerideki günlerde öğrenebileceğiz.

Ayrıca dizide Ali Kemal karakterini canlandıran Kubilay Aka yeni sezonda Vatanım Sensin'de olmayacak. Karakteri hikayeden çıkartacaklar mı, yoksa oyuncu değişikliği mi yapılacak, bu sorunun yanıtını, yeni sezon bölümleri başladığında öğreneceğiz. Genç oyuncunun yeni bir dizi ile anlaştığı söyleniyor.

Hiç yorum yok:
Write comments