10.12.2017

İsimsizler 26. bölüm; Fatihler ve Handan zor durumda

Geçen bölüm eşi ve kızının evinin önünde infaz edilen Kor Yakup'tan sonra; Dayı da kızı Bruske tarafından vurulmuş; Hatem de Fatih'i bayıltıp kaçırmıştı. Bu bölüm görürüz ki Dayı kendisine sıkılan kurşundan boynundaki muska sayesinde kurtulmuştur.

Hatem; Kudret'i arayıp silahların 2. partisini kaybettiklerini ama Fatih'i ele geçirdiğinin müjdesini verir. Afran ve Bruske bir evde dinlenirken; Kudret kendisine ait mekanlardan çekilir. Dayı ve ekibi o mekanlara baskın yapar ama Fatih'e ulaşamaz.

Kudret konsül ile konuşup Fatih'i yakaladığını ama Handan'a güvenmediğini söyler. Bunu anlamak için ise tek yol Handan'a Fatih'i öldürtmek olacaktır. Handan'a bunu söylediklerinde kız ne yapacağını bilemez ama kabul eder. Fatih'i vuracağına son anda silahını Kudret'e doğrultup tetiği çeker. Ancak silah boştur. O sırada bağlarından kurtulan Fatih; Kudret'i yakalar. Dayı ve ekibi de Hatem'i yakalar

Başkan Türkiye'nin ürettiği ve paralelcilerin terör örgütüne vermeye çalıştığı silahların peşine düşmeleri gerektiğini söyler. Afran; Fatih'in kurtulmasına sevinir. Fatih yanlarına dönmelerini söylese de Afran; Kudret'in kentli gençleri kurtarıp döneceğini söyler.

Kudret ve Hatem sorgu odasındadır. Savcı; Kudret'e ait dosya ortadan kaldırılır ve öyle bir dosyanın kendisine ulaşmadığını söyler.. Mecburen Kudret'i ve Hatem'i salıverirler. Savcı ve Kudret buluşup konuşurlar. Başkan'a bu haber gelince silinen dosyaların peşine düşerler.

Hatem; örgütten kayıtları ister. Bruske'nin Dayının kızı olup olmadığını öğrenme peşindedir. Örgüte 20 yıldır katılanların listesine bakarlar ve Bruske'nin Dayının kızı Umay olduğunu öğrenirler. Bu sırada Yadigar ve Derman da Kudret'in evinin önünde bekleyip eve gelen Kudret'in arabasının önünü keserler. Handan onları durdurmak için otoparka inip aracına bindiğinde arabasına yerleştirilmiş bombayı görür. Savcı da tam karşısında durmaktadır.

Fatih ve arkadaşları silahların izini sürmek için El-bab bölgesine gider. Ejder adındaki terörist önce Türk silahlarını adamlarına dağıttırır. Sonra Türk köyüne bu silahlarla baskın yapacaklardır. Kudret'in salıverilmesini sağlayan savcı Ejder'i arar ve Fatihlerin gelmek üzere olduğunu söyler. Fatihler bildirilen yere gelip bakarlar ama kimseyi bulamazlar. Sonrasında bir deponun içine girerler ve düşman etraflarını sararlar.

Hiç yorum yok:
Write comments