10.12.2017

Kalp Atışı 23. bölüm; Ali Asaf kurtulabilecek mi?

Ali Asaf evlendikleri gecenin sabahında kaybolmuş; kanlı çarşaftan başka iz bırakmamıştır. Eylül kendisine geldiğinde hiç bir şey hatırlamamaktadır. Polisler merkeze götürüp tahlil sonuçlarını beklerler. Sorgusuna giren amir meğerse çatıda ölen polisin kaynıymış. Polislerden bir diğeri de Sultan için çalışıyormuş.

Eylül'ü tutuklanma kararı için savcılığa sevk  ederlerken şöför kalp krizi geçirir. Araç kaza yapar. Eylül müdahale edip adamı kurtarır. Ondan şüphelenen çatıda ölen memurun kaynı da Eylül'e inanmaya başlar. Babaları da hastaneye gelip kızına; kızlarına destek olur. Eylül; tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir.

Kendine gelen Asaf, nerede olduğunu ve onlara ne olduğunu anlayamaz. Sultan onunla mikrofon aracılığıyla konuşur. Ali Asaf kendisine verilen ilaçlara rağmen yine de kaçmaya çalışır. Ben seni göremiyorsam; sen de beni göremeyeceksin diye kameraları kırar ama adam içeriye gaz sıkarak Ali Asaf'ı bayıltır.

Bu arada Sinan; babasının kendisini kapattığı klinikten kaçar. Süleyman'ın gece arabasına binip elindeki şırıngayla babasını aldırdığı tüm kararları geri çekmesi için tehdit eder. Süleyman bütün yaptıklarını geri alır. Sinan serbest kalıp hisse devirlerini yapar. Cezai ehliyeti olmayan oğlunun onu öldüreceğinden korkmaktadır.

Komiserle Eylül; Asaf'a gönderilen arabanın, siyah beyaz çocuk resminin izini sürmeye başlarlar. Ziya Nur'un başka bir çocuğu olma ihtimali üzerine düşünmeye başlarlar. Eylül Ziya Nur'un en eski arkadaşı Süleyman ile bu konuyu konuşur. geçmişte bir kadının Ziya Nur'a hamile olduğunu söylediğini ama adamın ihtimal vermeyip ilgilenmediğini söyler

Bir milletvekili Süleyman'ı arar ve yaralı olan kızını o hastaneye gönderdiğini ve ilgilenmelerini söyler. Ameliyata Eylül ve Sultan girer. Tam ameliyat sırasında Ali Asaf'ın cam kafeste, zincirlerle bağlı, içeriye duman dolarken ki görüntüsü internete düşer. Herkes şok olur. Polis araştırmaya başlar. Ali Asaf'ın ise fazla zamanı kalmamıştır

Hiç yorum yok:
Write comments