15.02.2018

Kadın dizisi 16. bölüm, Şirin'in hain planı

Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın 16. bölümüne Şirin'in kıskançlıkları ve yaptığı hain plan damga vurdu.
Bahar'ın hastalığının öğrenilmesi ve Hatice'nin kızı için üzülmesi, ona şefkat göstermesi, Şirin'i iyice delirtti. Birşeyler yapması gerektiğini düşünmeye başladı.İyice kötü davranmaya başladı ablasına.
 Evden gitti, bütün günü Levent'le geçirdi, gece de eve gitmedi. Sonra döndüğünde de yaralanmış gibisargılar içindeydi. Gece parkta serserilerin onu dövdüğünü söyledi. Hatice ve Enver çok üzüldüler, panik oldular. Tekrar ilgi odağı olmayı başardı Şirin.

O sırada Hikmet gelmişti Enver'e elbise diktirmek için, o öğrenince durumu, yardım etmek istedi. "Bana bilgileri ver, serserileri buldurayım" dedi.

Bahar, Sarp’ın annesini gördükten sonra iyice kafası karıştı. Arif'e, Sarp'ın yaşıyor olması ihtimalinden bahsetti tekrar. Bahar'a karşı duyguları iyice güçlenen Arif de kızdı ve sert bir karşılık verdi ona.
Okul dönüşü Bahar ve çocuklar otobüste, Pırıl ve Sarp ise jiplerinde yanyana geçtiler. Kaderin cilvesine bak...

Hatice ise Şirin'in artık kendini bu eve ait hissetmediğini söylemesinden çok etkilendi. Bahar ve çocuklarının evden gitmesi gerektiğini ve bunun için ne yapabileceğini düşünmeye başladı. Evi satıp paranın yarısını Bahar'a vereceğini, böylece bir dairetutup bir de bakıcı kadın tutulabileceğini söyledi Enver'e. Adam bu fikri hiç beğenmedi. Ama Hatice Şirin için bunu yapması gerektiğini düşünüyor.

Jale ise kocasının onu kıskandırmak için yaptığı şeylerden rahatsız oldu ve onu takip etmeye karar verdi. Musa bir akşam arkdaşlarımla buluşuyorum diye evden çıktığında peşinden gitti. Ve zavallı Musa'nın foyası ortaya çıktı. Bütün akşamı tekbaşına geçirdiğini anlayan Jale, bu oyunu çocukça buldu ve kızdı.

Hiç yorum yok:
Write comments