21.02.2018

Kadın dizisi 17. bölüm, Bahar mahalleye dönmeye karar verdi


Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın 17. bölümünü yine merakla izledik. Şirin, kurduğu plan ve yalanları ile ilgiyi tekrar üzerine çekmeyi başardı. Bu arada Nisan, doğum günü hatırlanamdığı için çok üzüldü, ağladı. Bahar ve Enver çok mahcup oldular. Telafi etmeye karar verdiler. Güzel bir doğum günü partisi hazırlayacaklardı Nisan'a.
Arif de Bahar'ın iş yerine giderek çocuk için aldığı doğum günü hediyesini verdi. Bu arada Bahar, "Söylediklerinde haklıydın. İyi arkadaşlar birbirini düşünür. Sen benim en iyi arkadaşımsın" dedi.Arif bozuldu. Onu arkadaş olarak görmüyor, aşık oldu. Bahar da bunu anlayacak bir gün.

Hatice, çaresiz kaldı ve Şirin'in iyiliği için Bahar’ın evden gitmesini istedi. Evi satıp ona para vereceğini söyledi. Bahar ise ona hastalığını hatırlattı, vücudundaki morlukları gösterdi. Hasta kızını evden attığını hiç unutma" dedi. "Eşyalarımızı hazırlayıp gideriz hemen" dedi.

Hikmet, yaptırdığı araştırma sonucunda Şirin'in yaptıklarını öğrendi ve bunu hemen Enver'e anlattı. kızının yalanlarından nefret eden Enver öfkeyle eve gitti ve Şirin'den hesap sordu. Şirin ise mazeretlerini sıraladı. Onlarıkıskadığımı,ne kadar kötü hissettiğini söyledi. Annesine "Bahar'ı bendne çok seviyosun" dedi. Hatice çok kızdı ve bir tokat attı Şirin'e; sonra da Bahar'dan özür diledi ve "Gitme" dedi kızına.

Musa, foyası ortaya çıkınca efkafta memur kıyafetine döndü. Enver, artık Şirin’in hiçbir söylediğine inanmamaya ve ondan uzak durmaya karar verdi. Babasının bu tutumu Şirin'in Bahar'a olan öfkesini iyice biledi. Babasına hoş görünmek için, tedavi olmaya karar verdi.

Bu arada, Arif'in yıllardır yatalak hasta olan annesi öldü. Arif çok kötü oldu. Bu sefer destek olma sırası bahar'daydı. O da öyle yaptı. Arif'in acısını paylaştı. Ceyda da bu konuda onu teşvik etti. Biraz daha yakınlaştılar birbirlerine. Bahar, Arif'in kendisini beğenmeyeceğini söyledi Arif  Berşan da Arif'e destek olma bahanesiyle ona yaklaşmaya çalıştı, ama istediğinin artık mümkün olmadığını gördü.

Bahar akşam evdekilerle, hastalığının ciddiyetini çocuklara hissettirmemek konusunda konuşmak istediğini söyledi. Şirin de bu konuşmayı Nisan'ın duymasını sağladı. Nisan ağlayarak annesine isyan etti, Doruk da seslere uyanıp üzüldü. Bahar da bunun, Şirin'in işi olduğunu öğrenince artık bu evde kalamayacaklarını söyleyip ayrılmaya,mahalleye dönmeye karar verdi. Enver ben de geliyorum dedi. O da onlarla gitti.




Hiç yorum yok:
Write comments