27.09.2018

Çocuklar Duymasın 50. bölüm özet. Simay'ın istenmesinde komik olaylar

Emre'ye Simay'ı istemeye gidilir. Gidenler sırasıyla Haluk, Meltem, Kemal amca, Zeynep, Emine, Tuna, Gönül, Özlem, Sertaç, İrem, Tolga, İsmail bey, Veto. otobüs tutup giderler. Ancak olanları merak eden Şükrü, Hüseyin, Kadriye anne ve Emine de gelip dışarıdan seyrederler. Evin köpeği "Hamsi" onları yakalayınca türkü söyleyerek köpeği sakinleştirirler.

İsteme sırasında fotoğraf da çekilmemesi, paylaşılmaması konusunda anlaşırlar. Özlem yorgun olduğundan sürekli uyuklar. Zeynep de Simay'ın odasına gidip uyur.

Meltem'in evindeki aksesuarların aynısını Simay'ın annesi de almıştır. Meltem eve döndüğünde aksesuarları değiştirmek ister ama masraflarının olacağını söyleyen Haluk değiştirtmez.
Simay isteme süresince sürekli problem yaşamaktan bezmiştir. Emre kız için üzülür.

Emre'nin ısrarıyla açılan uygulamayı güvenliği olmadığından ele geçirirler. Kayın pederi sürekli işten uygulamadan bahsedince Emre bir şey olmamış gibi yapar ama doğrucu Serhat durumu fark edince söylemeden yapamaz. Emre doğruları açıklamak zorunda kalır.

Rıza beyin ısrarlarına rağmen konuklardan birisi fotoğraf paylaşmış; bu yüzden gizli tutmak ismesine rağmen Rıza'nın bir arkadaşı oraya gelir. Her sevindiğinde ateş eden bir adam ve gözüyle hep nazar değdiren karısı oraya gelir. Kız isteme gerçekleşir.

Haluk kız istemeden paylaşımı yapanı bulup cezalandıracağına söz verir ve araştırmalara başlar. Herkes suçu başkasının üzerine atar ama şüpheler Tuna, İrem ve Sertaç'ın üzerinde yoğunlaşır.
Ümit uygulamayı kurtarmayı başarır ama ilk günkü fiyaskonun ardından kullananlar memnuniyetsiz olmuş ve her yere kötü yorum yazmışlardır.

Kemal bey etrafındaki herkese çöpleri toplamaları, ayrıştırmalarını öğütler. Etraflarındaki herkese anlatmalarını ister. Kadriye anne ve Emine mahallenin kadınlarıyla çöpleri toplarken kahvede Hüseyin ve Şükrü de çöp toplamaya çıkar. Tabi HüsŞük'ün bunu yapma sebepleri İstanbul da topladıkları çöpleri özel kumbaraya atarlarsa İstanbul karta para yükleneceğini duymalarıdır

Hüseyin ve Şükrü kahveye olan borçlarını ödememekte; Yakup'u zorlamaktadır. Onları kahveden uzaklaştırmak için oranın konseptini değiştirirler. Çayı kaldırıp kavhe, okeyi kaldırıp kutu oyunları koyarlar. Önceleri şikayet etseler de sonrasında ortama ayak uydururlar. Yine para vermedikleri ve kahveler de pahalı olduğunda Yakup daha fazla zarar edince eski sisteme geri döner.

Tuna, İrem, Sertaç moralleri bozuktur. Tuna ve İrem bir şey yapmış; Haluk'un kendilerine kızacağından emin adamdan korkmaktadırlar. Haluk akşam herkesi eve toplar ve yüz yüzeyken sorgular. Herkes o akşam gördüklerini ve açıklamalarını paylaşır. Tolga annesiyle mesajlaşmış; Emine bahçedeki davetsiz misafirler yüzünden gerilmiştir. Tuna ve İrem resim paylaşmamıştır. Tuna ses kaydı yapmış ama asıl kısım Haluk'un arabasını servisten aldıktan sonra çarpmıştır. İrem ise telefonda mesajlaşarak bir müşteri ile kavga etmiştir. Sertaç en son içeri gelir ve tüm şüpheler onun üzerine toplanır.



Hiç yorum yok:
Write comments