27.09.2018

Bir Deli Rüzgar 2. bölüm özet, Melike Candan ölümden dönüyor


Fox'un sevilen yeni dizisi Bir Deli Rüzgar'ı 2. bölümüyle yine ilgiyle izledik. Vurulan Melike Candan'ın durumu ağırdır, iki koruma da ölmüştür. Diğer yandan Gökçe ilk sahne heyecanını yaşamıştır, gece kulübünün asıl yıldızı Melis, Gökçe'yi küçümseyince, bir de seyirciden gördüğü ilgiyi görünce, kızın morali bozulur.  Uğur ona doğuştan yıldız ne demek, onu anlatır.

Tunahan'a haber gelir, hemen hastaneye koşar. Ameliyata hastanenin Başhekimi Cerrah profesor Cenap Tunç girer. Gençliğinden tanıyordur Melike Candan'ı, onun hayranıdır. Onu yaşatmak için elinden geleni yapar. Çok zorlu bir ameliyat sonucunda kurtarır da onu. Melike'nin onu koruduğu için vurulduğunu öğrenen Gökçe çok üzülür. tunahan'a Melike Candan ile nasıl ana oğul gibi olduklarını söyler. Analtır çocuk da, bir gece çöpün yanında yalınayak çaresiz bir şekilde baygın bulmuştur kadını. Ve görür görmez onun Melike Candan olduğunu anlamıştır. alıp evine getirmiştir, o günden sonra da ana oğul olmuşlardır. Melike bir barın tuvaletinde çalışıyor, tunahan da sokaklarda gitar çalarak para kaznaıyor, öyle geçinip gidiyorlardır.

Geçmişteki Melike, gazinodan kovulmuştur, ama pes etmez, Sevim Soylu'yu tehdit ederek gazinoda çalışmaya devam eder. Sevim Soylu, Melike'nin orada kalmasını ister. Melike uvertür Şengül Şen olarak sahneye çıkmaya da başlar.
Bu arada Melike'nin anne ve babası kızlarının şarkıcı olmasından dolayı çevre tarafından dışlanmışlardır. Melike'nin babası, mahallede kızı için kötü şeyler söyleyen  bir adamla kavga eder. Öfkesi dinmeyen adam, tekrar gelir ve babayı tahrik edici sözler söyler, bununla yetinmez, saldırıya geçer. Kavga kötü sonuçlanır, Melike'nin babası adamı yaralamıştır. Arkası güçlü olan adam yalancı şahitler tutar, Melike'nin babası ağır ceza alır.

Uğur, Gökçe'yi döven adamı bulmuşken, onun Melike'yi ve diğer adamları vuran kişi olduğunu da öğrenir. Adamların yerini buldurtur. Gidip bir güzel hesap sorar, polisleri de çağırır. Uğur, uyuyan Melike Candan'ın başında ona içinden gelenleri söyler. "Gökçe'yi kurtarmaya, korumaya çalışma, çünkü o da aynı senin gibi. Öyle olmasaydı, şimdi burada olurdu" der. Hasta yatağında henüz kendine gelemeden yatan Melike'ye de bir hediyesi vardır, Atakan'ın tetiği çeken parmağı. Başkasına müsaade yok. senin cezan da celladın da benim. Anladın mı beni anne?
Evet, Uğur, Melike Candan'ın oğludur!!!

Hiç yorum yok:
Write comments