23.09.2018

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Umut Yeter 27 Eylül Perşembe başlıyor


Kanal D'de yepyeni bir dizi başlıyor, Bir Umut Yeter. Başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı'nın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Serhat Tutumluer, Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irmak Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Diren Polatoğlu, Cansu Gültekin, Emre Aslan ve konuk oyuncu olarak Alper Saldıran'ın bulunduğu dizi, 27 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısında olacak.

Yapımcılığını Faruk Bayhan'ın yaptığı, senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı diziyi Yusuf Pirhasan yönetiyor. Çocuk sahibi olamayan genç bir çiftin hayatları yeni doğmuş bir bebekle karşılaşınca değişiyor, daha doğrusu derinden sarsılıyor. Bebeğin annesi de işin içine girince olaylar iyice karışık bir hal alıyor.

Evliliğini kurtarmak için, birbebek sahibi olmak için elinden geleni yapan Elif, eşi Yılmaz'ın bulduğu bebeği kendi çocuğu gibi bağrına basıyor. Çocuğundan zorla koparılan genç anne Derya da bir süre sonra hayatlarına giriyor. Her şey daha da karışık bir hal alıyor.


Tanıtım fragmanları ile büyük ilgi gören Bir Umut Yeter, 27 Eylül Perşembe akşamı başlıyor.

Hiç yorum yok:
Write comments