19.09.2018

Ufak Tefek Cinayetler 33. bölüm özet. Yeni sezonda Sarmaşık daha da hareketli

Star da yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ikinci ve yeni sezona yeni karakterlerle devam ediyor. 2019 yılına atlanmış; Oya Toksöz tutuklanıp ceza evine konuyor. İşlediği suçu itiraf eden Oya; olayları en başından anlatmaya başlıyor. 

Komiser ise Oya'nın partisinde doktor Elif Işık'ın olduğunu ve orada zehirlendiğini kanıtlamış; bu yüzden dava açık ve yardımcısı da yanına dönmüştür. Partidekileri toplayıp Elif Işık cinayeti ile ilgili sorgularlar. Burcu, Arzu ve Pelin gibi bazıları Elif'i tanımasa da zehri hatırlamaktadır. Serhan, Merve partide kadınla konuşmuş; Oya ise kadını tanımakta ama partiye geldiğinden haberi yoktur. Hazır sorguya almışken hepsine Edip'in ölümü ile ilgili de sorular sorar. İfadeler bire bir tutunca komiser daha da şüphelenir. 

Aksaklar boşanmamış çünkü Merve; kimseye bir şey demeden çocuğu alıp yazın İngiltere'ye gitmiş ve kimse ona ulaşamamış. Serhan da kızını göremeyeceğinden korktuğu için boşanmaktan vazgeçmiş. Merve yurda döndüğünde Oya'nın büyük evi sattığını ve eski evine taşındığını öğrenir. Oya'ya göz dağı vermeye gittiğinde Oya'nın Serhan'ın bebeğini doğurduğunu öğrenir. Merve hemen Sarmaşık'a taşınma kararı alır ve büyük evin yanındaki eve yerleşir. 

Oya erken ve zorlu bir doğum yapar. Edip'in mezarına ziyarete gittiğinde orada Kerim ile tanışıyor. Edip'in öğrencisi olduğunu söyleyen Kerim; acımasız, bekar, zengin bir karakter. Pelin, Taylan ve Emre ile aynı üniversiteden aynı basketbol takımındandır. 

Pelin üniversiteden Emre isimli arkadaşlarının Sarmaşık'a taşına taşındığı için panik olur. Emre Çelen; armatür, zengin bir ailenin oğlu. Eski eşi Pelin - Taylan çifti ile görüşmeyi istemediği için araya mesafe koymuşlar; boşanınca da Sarmaşık'a hem de Arzuların dibine taşınır. Nişanlısı ise sürpriz isim plates hocası Burcu'dur. 

Arzu tam gaz iş hayatında devam ederken Mehmet ile de yeniden evlenmiştir.

Serhan'ın hep gittiği bir köylü Mehveş'in restaurantının Kerim'e borcu varmış; icra başlatılmış. Kerim de çiftliği almak için harekete geçmiş. Serhan bunu öğrenince adamla konuşmaya gider. İki erkek karşılıklı çiftlik için restleşirler.

Birisi gelip Elif Işık'ı öldürdüğünü itiraf eder. İfadesinde "Elif Işık yıllar önce benim ve karımın tedavisini üstlenmemişti; parti çıkışı onu sıkıştırıp tehdit edip; zorla zehirli su içirdim" der. Komiser buna inanmaz ve Sarmaşıkla ilişkilendirmek için çalışmaya başlar. Yıllar önce itirafçının Aksakların evinde bahçıvan olarak çalıştığı bilgisine ulaşırlar. 

Merve güç toplamak ve Oya'nın bebeğini anlatmak için Serhan'ın annesine gider. Ardından dik durmak için evinde "Hoş buldum" partisi verir. Herkes partidedir. Üniversite zamanında Kerim; Taylan'ı kendisine bakmaya gelen 1. lig takım yetkilileri önünde pas vermediği için dövmüştür. Taylan; Kerim'i partide görünce kaçarken Pelin de yıllar önce bir doğum gününde gizlice bir şeyler yaşadığı Emre'den uzak durmaktadır.  

Kerim ve Merve partide karşılaşır. Dışarıya karşı ilk defa tanışıyormuş gibi yaparlar ama önceden tanıştıkları hatta sevgili olduklarını öğreniriz. Merve'nin çocuğu Serhan ile görüşmeye başladığı; Aksaklar daha zengin olduğu için terk etmiş olduğunu öğreniriz


Hiç yorum yok:
Write comments