22.11.2018

Çocuklar Duymasın 58. bölümde Emre zor durumda, her şey ortaya çıkacak


Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 58. bölümde, Emre kredi alamadığını ve evi satın alamayacaklarını bir türlü söyleyemedi. Simay ile aralarında gerilime neden oldu bu mesele. Ailelere yalan söylemekten çok rahatsız oldu kız. Emre ona da yalan söyledi, "Bir yanlışlık olmuş, krediyi alabilecekmişiz" dedi. Diğer yandan başka bankalardan kredi almaya çalıştı, olmadı.

Haluk son günlerde elinden cep telefonunu düşürmedi, birileriyle telefonlaşıyor, mesajlaşıyordu. İş yerinde de elemanlarından bir konuda yardım istedi. Meltem ve diğerleri şüphelenmeye başladılar. Sonunda bir doktor ile telefonlaştığını fark edince paniğe kapıldı Meltem, Haluk hastalandı zannetti. Sorunca da kandırdı onu, "hastayım" dedi. Meltem çok üzüldü, sarıldı kocasına. O sırada kapı çaldı, Meltem kapıyı açtığında karşısında ilk okul öğretmenini buldu. Ulaşmaya çalışıp da bulamadığı ilkokul öğretmenini. Meğer Haluk günlerdir bunun için uğraşıyormuş. Öğretmeni bulup Eskişehir'den getirmiş. Meltem çok sevindi.

Hüseyinler'in mahkemesi yapıldı. duruşmada uzlaşmaya gidilmesine karar vermiş hakim. İki tarafı yan yana getirip konuşturdu mahkemenin atadığı uzlaşmacı.
Hatice ile Kadriye'nin sosyal medya manevaları devam etti bölüm boyunca.

Ümit, Ender Bey diye bildikleri Arda ile konuştu, krediyi şirketi büyütmek için aldığını söyleyip çocuğu oyaladı önce. O da gidip arkadaşlarına söyledi. Bir şeylerin ters gittiğini hep birlikte fark ettiler, . Ender Bey ile yani Arda'yla tekrar konuşmaya çalıştı çocuk. Bu sefer konuşma sertleşti.  "Şirketimize yatırdığınızdan çok çok fazla bir kredi çekmişsiniz, bu borcu ödeyin" deyince, hiçbir sorumluluk kabul etmedi Arda. Ümit, "Mahkemede hesaplaşacağız" deyip gidince, o da ellerindeki diskin şifresini Emre'nin telefonuna yolladı. Bir ses kaydı dediler açtılar. Orada kendini de gösterip her şeyi açıklıyor herhalde Arda.


Hiç yorum yok:
Write comments