22.11.2018

Sen Anlat Karadeniz 31. bölüm özet. Mutlu düğünün ardındaki felaket

Tahir geçen bölüm Nefes'e evlenme teklif etmişti. Bu bölüm Osman hoca'dan Nefes'i isterler. Mustafa ve Osman hoca lafı biraz uzatıp Tahir ile Nefes'i zorlar. Kız isteme gerçekleşir. Asiye'ye tam da istediği alış veriş yapma fırsatı doğmuştur. Ertesi gün Nazar ve Mercan'ın da katılacağı gelin hamamı organize ederler. Eğlenceli anlar izleriz.

Saniye hanım Sakine'nin mezarına gidince haberi Fikret'e gider. Fikret Saniye'yi arar ve "Evine gelen garibana iyi davran ki eski günahların kefaret bulsun" der. Saniye de isteme, hamam, düğün olaylarına ses çıkarmaz hatta iştirak eder.

Vedat'ı Rüstem arar ve sözünü tutmadığı için hapisten kaçtığını söyler. Vedat; Tahir'le konuştuğundan söylediği sözlerden Rüstem'in onun elinde olduğunu zanneder. Tahir Rüstem'in kaçtığını Ali ile konuşup teyit eder. Vedat alelacele Fikret'e gidip Rüstem'i bulmasını rica eder.

Tahir ve Nefes'in düğünleri çok şaaşalı olur. Nefes, Berrak ve Esma ile horon öğrenip düğünde oynar.Bu jest Tahir'in çok hoşuna gider. Yiğit de Kaleliler de çok mutludur.

Fatih aşk ateşiyle yanmakta ama Berrak'ın kendisini reddedeceğini, arkadaş, abi gibi görüyorum diyeceğinden korktuğu için açılamamaktadır. Murat boşuna ikizine taktikler verir. Berrak'ı her gördüğünde donup kalan Fatih ilk adımı bir türlü atamaz. 

Cemil eve gelip kızlarına silah işiyle ilgili yardım ettikleri için kızar. Sonrasında kızlarının Nefes'in gelin hamamına gittiğini hatta o gün düğünlerine gideceğini öğrenince çok kızıp Nazar'a tokat atar. Eve gelen Nazar'ı bu kez de Vedat çok kötü döver. 

Mercan; Kalelilerle bu kadar görüşmelerine kızan annesine kendisini Vedat'ın astığını söyler.

Nazar Berrak'ı arayıp Vedat'ın kendisini çok kötü dövdüğünü söyler. Konuşmayı Murat duyar ve silahını alıp araba atlayıp Vedat'ın evine doğru arabayı sürer. Fatih ve Berrak da onun arkasında gider. evin önüne gelen Murat "Nazar" diye bağırırken silahını kaldırır. Korumlar ona silah doğrultunca Fatih araya girip silahı Murat'tan alır. Panikleyen bir koruma ateş edip Fatih'i kalbinden vurur. Murat öylece kalırken Fatih Berrak'ın kollarına düşer.

Hiç yorum yok:
Write comments