2.12.2018

Savaşçı 56. bölüm özet, Kağan Yüzbaşı, pilotu kurtardı, ama ikisi de tehlikede


Fox'un heyecan ile izlenen asker dizisi Savaşçı geçenbölümde Kılıç Timi, Türkmen köyüne gelip teröristlerin ellerinde tuttukları iki türk askerini ve kurşuna dizilmek üzere olan iki türkmeni kurtarmışlardı, tam o sırada Karonun kızı ateş açmıştı ve Seyfi de vurulmuştu. Yeni bölüm burada başladı. Kalbinden vurulan Seyfi için "öldü" dedi Bayram. Hepsi çok üzüldü, en çok da Haydar. Fakat bir süre sonra Seyfi kendine geldi, konuşmaya başladı, anlaşıldı ki Seyfi'nin kalbi sağ taraftaymış. Çok nadir de olsa olan bir şeymiş bu. Albay Kopuz, Seyfi'nin kızıyla ilgilendi, onu alıp babasını görmeye hastaneye getirdi.

Karon'un kızı Nora Kılıç timi'nin çok zorladı ama sonunda ölü olarak ele geçirildi. Çatışma başladığında babasıyla görüntülü konuştuğu için Karon da kızının ölümünü izlemiş oldu. Saldırı olduğu için Tim orada kaldı, operasyona başlamak için destek kuvvet gelmesini beklemek için köyde misafir oldular.

Karon kızını kaybedince intikam almak için hemen yeni bir plan yaptı. Kılıç Timi, köyden çıkmadan saldırı yapılacak emri verdi. Albay Kopuz gelen haberler üzerine hemen önlem aldı, savaş uçakları yolladı.

Kılıç Timi'ne yardım için beklenen destek kuvvet Türkmen köyüne ulaştı. Diğer yandan sınır bölgesinden savaş uçakları havalandı. Savaş uçaklarının haberini alan teröristler paniğe kapıldılar. Hiçbir şey yapamadan Türk ordusunun savaş uçakları bombalamaya başladı. Havalanan jetlerden biri düştü. Kadın pilot paraşütle inip kurtuldu. Karargahta haberi alan Albay Kopuz ile Kutalmış Paşa, teröristlerin pilotun peşine düşeceklerini tahmin ettiler. Düşen uçaktan kurtulan kadın jet pilotunu Müjde Uzman canlandırıyor.

Karon adamlarına pilotu bulma emri verdi. Pilot kadın, sabah teröristlerle karşı karşıya geldi, adamları öldürdü ama kendisi de yaralandı. Peşinde hem teröristler, hem de onu bulmak için harekete geçen Kılıç Timi vardı. Tim yaklaşmışken teröristler onu farkettiler, çatışma başladı. Uzun süre mücadele etti, mermisi bitti, elinde bir tek bıçağı kaldı. Kılıç timi yetişti o sırada. Çatışmaya onlar devam ettiler. Kağan Yüzbaşı kurtardı pilot üst Teğmeni. Karon'un yardımcısını da vurdu o sırada. Ama adam çelik yelek giymişti, ölmedi, peşlerine düştü.

Savaşçı 56. bölümüyle yine çok heyecanlı, sürükleyiciydi. Dizi boyunca fonda çalan hüzünlü ve içten Kerkürk türküleri de diziye ayrı bir renk kattı.

Hiç yorum yok:
Write comments