2.12.2018

İstanbullu Gelin 64. bölüm özet, Fikret'in öfkesi dinmiyor


Star'ın sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 64. bölümünde Boranlar evlerinden sonra şirketlerine de döndüler, Okan'ın da orada olması, ortak olası içlerine tam olarak sinmese de yapacak bir şey olmadığını biliyorlar. Ama Fikret bunu hiç kabul edemiyor. "Okan'la ortak oldun, bana sormadın, beni saymıyorsun. Ben elimden geleni yapıyorum değişmek için, sen neredesin abi" diye sitem etti Faruk'a.

Psikolog İdil Hanım, Adem'e "İçinizdeki düşmanla savaşmayı, kendinizle savaşmayı bırakmazsanız hiçbir şey değişmeyecek" dedi.Adem Faruk'un ortaklık teklifi ile ilgili ne düşünmesi gerektiğini bilmiyor. Ne zaman sevinsem başıma bir şey geldi" dedi.

Lansman gecesi geldi çattı. Faruk'un yeni asistanı Özgür'ü gören Süreyya şaşkına döndü. Özgür'n erkek olduğunu zannediyordu, güzel bir genç kadın olduğunu görünce bozuldu.

Fikret'in morali çok bozuk. Bir meyhaneye gidip içti. Adem'i de çağırdı oraya. Adem'e bütün öfkesini kustu. Fikret'in sinirli ve gürültülü halinden rahatsız olan müşterilerle kavga çıktı. Adem önce Fikret'i o halde bırakıp çıktı, sonra dayanamadı geri döndü. Adamlardan biri bıçak çıkardı ve kardeşlere doğru salladı.

Davette tam basın aaçıklaması yaaparken asistan Özgür Faruk'a gelen bir telefonu iletti. Faruk endişe ve telaş içinde "Kardeşim" dedi. Kavgada kötü bir şey olduğunu anlamıştık zaten.

Hiç yorum yok:
Write comments