3.03.2019

Erkenci Kuş 32.bölüm özet. Can ve Sanem buzhanede kilitli kalıyor

Can ve Sanem ajansın alt katını kiralayan yayınevi sahibi Yiğit'in Polen'in kardeşi olduğunu öğrenir. Yiğit basılan ilk kitabının ablası Polen'in hayali olan Geleneksel Türk yemek tariflerininin bulunduğu bir kitap olmasını planlar. Bu fikir Polen'in de hoşuna gider. Hüma hanım da yardım eder. Can'ı da yemeklerin resimlerini çekmesi için ikna ederler.   

Can bütün bölüm boyunca Sanem'e iş yükleyip alt kata gitmesini engellemeye çalışır. Hatta olmayan işler verir. Polen ise sürekli Can'a gidip fikir alış verişinde bulunur. Yiğit de yardımcı editör ilan ettiği Sanem'le sürekli bir şeyler konuşup fikrini almak için uğraşmaktadır. Sanem öğlen yemeklerinde aşağıya yayınevine iner. Bu Can'ın canını sıkar. Sanem şirkete işten ayrılacağı gün için geri sayım panosu koyar.

Menkibe hanım ve Muzaffer ortaklığında organik ürünler oldukça iyi satmaktadır. Hatta Hüma hanım da dükkana gelip alış veriş yapıp Menkibe ile arasını iyi tutup kızlarıyla ilgili bilgi almaya çalışır. Nihat da el altından doğal başka markanın taklit ürünlerini satmaya çalışırken yakalanır. Aysun çok para kazanıldığını görüp oğlunun hakkını korumak için kasayla ilgilenir. Aysun'un aldığı bir siparişe ve yazısına laf söylemeyi abartan Muzaffer iki anneden veto yiyip dükkandan atılır. 

Menkibe ve Nihat oğulları gibi gördükleri Osman'a düğün hazırlıklarında maddi manevi yardımda bulunacaklarını söylemek için yemeğe çağırır. Leyla düğün tarihi için erken diye ağresif çıkış yapar. Bu Osman'ın dikkatini çeker. Öğlen yemek için geldiğinde de işini bahane edip kız onunla çıkmaz. Osman'ın reklamı televizyonda yayınlanır. Osman Leyla'ya bu evliliği isteyip istemediğini bir daha sorar. Leyla istediğini söyler.

Ceycey'in aklına Can ve Sanem'in tek başlarına kalırlarsa anlaşabilecekleri; tekrar barışacakları fikri gelir. Ayhan, Leyla, Emre, Deren ile plan yaparlar. Can ve Sanem'i ayrı ayrı bahanelerle bir buzhane deposuna getirip ikiliyi oraya kapatırlar. Ancak üşüme, yakınlaşma olayları ikilinin gelecek planlarıyla ilgili birbirlerine laf sokmaya başlamalarıyla son bulur. İkili buzhaneden çıktıklarında Sanem işten hemen ayrıldığını, Can ise hemen Balkanlara gideceğini söyler.

Emre Leyla ile akşam Polen'in yemeklerini evde şirkettekilere tanıttığı etkinlikte konuşmaya çalışır. Şirkette de kızla konuşmak ister ama Leyla mutlu olduğunu söyleyip istemez. Emre onunla konuşmaya çalışıp Aylin'den ve tehditinden bahsedip ikinci bir şans ister. Leyla'nın gönlü yine kayar gibi olsa da aklına Osman'a verdiği söz gelir ve Osman'la mutlu olduğu konusunda ısrar eder. 

Hiç yorum yok:
Write comments