3.03.2019

Çukur Dizisi 54.bölüm özet. Medet Çeto'yu vurabilecek mi

Silahları taşıyan tırların Karakuzuların eline geçmesi ile Yamaç bundan sorumlu tuttuğu Yücel'e gider. Adamı konuşturmaya çalıştığında onun söylemediğini anlar. Yücel ona Mahsun'un bilmediği Çeto'nun yaptığı organ ticaretinden bahseder. 

Mahsun; Koçovalılara yardım eden Uluç reisin mekanlarını basıp adamlarını öldürür. Adamı dövüp kızı Damla'yla onu tehdit ederler. Onlar gittikten sonra Koçovalılar gelir. Cumali kızı bulup getirir. Uluç kızın bir süre Koçovalılarda kalmasını rica eder. 

Çeto kendisine gelir. Vartolu'yu öldürmek için izin aldığını söyler. Veysel'e Vartolu'nun güvenmesi için Çeto bir plan kurar. Mahsun; Sultan anne içerideyken aşevine gider. Vartolu onunla konuşurken Saadetin ve çocuğun tenha yerde olduğunu ima eder. Vartolu eve geldiğinde Veysel yalandan ateş edip çatapat yapar. Vartolu ailesini kurtardığı için çocuğa teşekkür eder. 

Yamaç Karakuzuların evde bıraktığı dosyaları toplayıp araştırmaya başlar. Aliço'dan ilgili evrakları içlerinden bulmasını ister. Yamaç Yücel'den öğrendiği bir kaç mekana bakıp cephaneleri bulmaya çalışır. Cephaneleri bulup çatışırlar. Vartolu son anda gelip Koçovalıları kurtarır. Deli gibidir. Çocuğu ve karısını koruyamadığı için öfkeli ve üzgündür. Meyhaneye içmeye gider. Yamaç da gelir. 

Vartolu karısı ve bebeği yine Koçovalıların evine bırakır. Damla da eve gelir. Cumali Yıldız'la konuşmak için evine gider ama kadının işe gittiğini öğrenir. Sabaha kadar bekleyip kadınla konuşur. Restleşirler. Damla Yamaç'a fazla tanıdık davranınca Sena kıskanmaya başlar. 

Çeto Ayşe'ye teşekkür etmek için gelir. Konuşurlar. Ertesi gün Selim Ayşe'ye gidip olanları öğrenir. Vartolu kahveye büyük ekran televizyon koydurup maç izletir. 

Aliço Kuzuların tahlillerin olduğu dosyayı bulup Yamaç'a verir. Yamaç Yücel'le konuşur. Yücel Yamaç'a sadece bu dosyayı vermek yetmez. Mahsun'u kesinlikle inandırman lazım der. Yamaç Mahsun'a dosyayı verir.  

Yamaç silahçılara aldıkları cephaneleri verir. Sattıktan sonra iş yaparız der. Adamlar çok sevinir. Aliço bir kaç bölüm önce bulduğu çantanın şifresini tek tek denemekteymiş. 

Vartolu Veysel'e borçlandığı için ondan istediği bir tahsilata yardım edeceğine söz verir. Depoya giden Medet ve Vartolu gider. Çeto onlara tuzak kurduğunu zannederken aslında Vartolu bunun farkındaymış ve Yamaç'a söylemiş. Onlar da tuzak kurmuş. Cumali Veysel'i ayrıca takip edip öldürür. Medet Çeto'ya sıkacakken uzaktan nişan alan birisi onu görür. 

 




Hiç yorum yok:
Write comments