12.03.2019

Yasak Elma 36.bölüm özet. Yıldız'ın Kemal'e büyük tuzağı

Mustafa eski karısından evini satıp parasını kendisine vermesini ister. Kadın; kızlarının İstanbul da çalıştıklarını söyler ve evini satışa çıkarır. Bu Halit'in kulağına gider. O da Yıldız'a söyleyip annesiyle konuşmasını ister. Annesi kumar borcu olduğunu söyler.

Alihan Hakan'a Dündar'ın kendisine gelip aralarında bir şey olduğunu ima ettiğini söyler. O da bunu Zeynep'e söyler. Bu arada Dündar'ın ailesi Halitlere tanışmaya gelecektir. Ender ve Emir'in katılımıyla biraz olaylı geçer.

Kemal'in Amerika da yaptığı yatırımda ters giden şeyler olduğu için paraları erimeye başlar. Evdeki tadilatı durdurup Halit'ten şirkete yatırdığı parayı geri ister. Halit ve Kemal zıtlaşır. Bu sefer de Kemal ve Zehra kavga eder.

Ender Zerrin'le buluşur. Alihan'dan boşanmak için şirketteki hisselerinin yarısını ister. Ertesi gün Ender Alihan'a gidip boşanma protokolünü imzalar. Yönetim kurulu toplantısına gelen Ender artık %15 hissesine sahip olduğunu söyler. Halit ve Alihan da Zerrin'e çok kızar. Ender; hisselerin yönetim hakkını ve daha sonra devri için Halit'le pazarlığa oturur

Dündar Alihan ve Hakan'la konuşur. Zeynep ve Dündar adamın kardeşi Dila'yla yemek yemeye karar verirler. Aynı yerde Zeyneplerin de iş yemeği vardır. Yemekten sonra beraber yemek yerler.

Yıldız şirkette Caner'in Kemal ile konuştuğunu zannetmesini sağlar. Otelde buluşma için saat ve yer söyler. Emir'i kendisine ikna etmesi için ikna eder. Caner duyduklarını Ender'e anlatır. Beraber ertesi gün Yıldız'ın söylediği otele gitmek için plan yaparlar. Ender ve Caner'in yanısıra Emir de ayrı bir yerde otele girenleri gözler.

Önce otele Yıldız ardından Kemal gelir. Onların geldiğini gören Ender; Zehra ve Halit'i arayıp oraya çağırır. Odada Kemal farkında olmadan ağlayan Yıldız'ın ağlarına düşmektedir. Yıldız'ın içeride soyunduğunu zanneden Kemal onu beklerken o sırada kapı çalar ve Ender öncülüğünde Zehra, Halit gelir. Kapıyı Yıldız değil benzeri bir kadın açınca Ender de Kemal de şaşkındır.

İçeride kocasını başka bir kadınla gören Zehra tokatı patlatır. Ender ise Halit'e Yıldız'ın orada olduğunu kameralardan ispatlamaya çalışırken Yıldız çoktan kaçmıştır

Hiç yorum yok:
Write comments