13.04.2019

Gülperi Dizisi 28. bölüm özet. Kadir ve Gülperi'yi bekleyen yeni sorun

Gülperi Eyüp ile konuştuktan sonra Can'ı da alıp Taşkınların konağına gider. Fatma hanım tabi ki iyi karşılamaz ama oğlu baskın çıkar. Gülperi kendisine yanaşmak isteyen Eyüp'ten uzak durur. Eve gelen Kadir Gülperi'nin mektubunu okuyunca polisle Taşkınların konağa gider. Karısının zorla veya tehdit ile oraya getirildiğini söyler ama Gülperi onunla gelmeyip konakta kalır.

Okula nakillerini aldıran Hasan ve Bedriye heyecanlıdır. Hasan Artemis'e söz verdiği için Doruk'tan özür dileyip barış için elini uzatır ama çocuk yanaşmaz. Derste onlara sataşır. Hasan'ın askıdaki cekedinin cebine çakı koyup çocuğu ispiyonlar. Müdürün odasına ilk günden giden Hasan ceza alır. Bu sefer tehdit içeren sakin bir konuşma yapar ama Artemis onlarla konuştu diye bile Hasan'a kızar

Serdar Eyüp'e bir şey söyleyemez ama Yakup ağanın nerede tutulduğunu arabanın hafızasından bulup adam için endişelenir. Eyüp; babasını annesine aratıp bir süre memlekete oradan Suriye'ye gideceğini söyletir. Yakup ağadan tüm mallarını kendi üzerine geçirmesini ister. Adam çaresiz kabul eder. Eyüp Şeyma'nın ortağından evrakları hazırlamasını ister. Buluşup evrakları alır.

Kadir işleri boşlamıştır. Önemli bir toplantısı vardır. Kardeşi gitmesi gerektiğini söyler ama Kadir gidemez. Kadir yine Gülperi ile konuşmaya gider. Gülperi bu kez Eyüp'ün onu neyle tehdit ettiğini öğrenir. Söyleme demesine rağmen Hasan'a söyler. İkiliyi konuşurken Artemis dinler.

Kader babasının ortada olmamasından şüphelenip bu hissini Hasan'a söyler. Hasan sürekli Serdar'a sorar ama adam Eyip'ten korktuğu için söylemez. Fatma Taşkın içindeki yenemediği Gülperi öfkesi ile eski gelininin üzerine yürüyüp onu döver. Bu durumu gören Fidan sevgilisi Serdar'a olanları anlatır. Gülperi'ye yardım etmeleri gerektiğini; bir an önce kaçmaları gerektiğini söyler.

Serdar Hasan'a Yakup ağanın yerini söyler. Kadir ile oraya giderlerken arabaya Artemis binip arkaya saklanır. Onlar kulübeye Yakup Taşkın'ı kurtarmaya gidince araçtan çıkıp peşlerinden gidip konuşmalarını dinlerken elinde avukattan aldığı devir belgeleri ile Eyüp gelir. Artemis'i görüp kaçırır. Sesleri duyan Kadir ve Hasan; kızın peşine düşer. Fazla uzağa gitmeden bulup kızı alırlar.. Hasan Eyüp'e arkadan yaklaşıp bayıltır.

Eyüp kızı kaçırdığı sırada çoktan Artemis'e görüntüleri çekenin ve kendisine gönderenin Şeyma olduğunu söylemiştir. Artemis şaşkındır. Şeyma konağa gittiğinde Gülperi'yi darp ettiklerini duyunca kadının yanına gidip onu hastaneye götürmelerini sağlar. Eyüp'ün yakalandığını öğrenince emniyete gider. Artemis onunla konuşamaz. Kadir Şeyma'nın Eyüp'ün avukatı olduğunu o zaman öğrenir.

Bedriye sürekli doktorla ilgilenir. Hastaneye gidip onunla ameliyata girer. Sonrasında tecavüz olayını hatırlayıp panik atak geçirir. Adam ona yardımcı olur

Şeyma Eyüp'le konuşur. Sonrasında gece Kadir, Gülperi ve çocukları evlerinde mutluluk içindeyken kapıya gelen polisler Hasan için gelir. Çocuğu kelepçeleyip götürürler. 


Hiç yorum yok:
Write comments