13.04.2019

Çarpışma 17.bölüm özet. Herkes Selim'in peşinde

Selim tarafından vurulan Kadir'in altındaki can yeleği sadece bir kurşunu engelleyebilir. Bir kurşun delip geçmiş diğeri omzuna saplanmıştır. Polisler ve Haydar amir gelip onu kurtarır. Ambulansla hastaneye kaldırılır. ameliyata alınır. Zeynep asiye hanım ve ardından Cansız gelir. Cansız Asiye hanımı sıkıştırıp gerçekleri öğrenir. Zeynep adamın karşısına dikilir. Kadir ameliyattan fazla bir problem olmadan çıkar.

Cemre ve Kerem ise cezaevinden çıktıktan sonra telefonları kapatıp o geceyi bir otelde beraber geçirir. Çok mutludurlar. Kerem kıza annesi; Cemre de Kerem'e tamirhane açmasında yardım etme konusunda anlaşırlar

Selim Kadir'e sıktıktan sonra Cansız'a da ateş eder. Oradan kaçtığında Veli'ye ilk sorduğu Yusuf'un kim olduğudur. Veli Selim'le plan yapmaya olanları öğrenmeye çalışır ama Selim çoktan hırsının ve korkularının esiri olmuştur.

Cansız tabi ki ilk iş Veli ve Selim'in peşine düşer. Veli üzerine gelen adamları vurarak; Selim kaçarak kurtulur. Veli Cansız'dan Kadir'in oğlu olduğunu bildiğini ve Kadir'in yaşadığını öğrenir. Veli hemen Kadir'i görmeye gider. Veli odadayken Zarif kılığındaki Cansız içeri girer. Veli Cansız oradayken Kadir'e "Cansız da sen de Selim'in peşindesiniz; ilk sen alırsan Cansız ayağına gelir" der.

Demir Belma'yı arayıp buluşmak ister. Selim Yakup'la buluşup Belma'yla konuşup nerede kaldığını öğrenmesini ister. Kadir Selim'in Belma'nın peşine düşeceğini bildiğinden kadının kaldığı odaya polisleri yollar ama kadın otelden çıkmıştır.

Hastane çıkışı Veli Cansız'ı kendisine bir şey yaparsa Kadir'e gerçekleri anlatan bir video çektiğini ve ayarladığı kuryelerin videoyu Kadir'e ulaştıracağını söyler. Cansız da Veli'yi tehdit eder. Ama sonrasında ikisi de Selim'i Kadir bulmadan bulmak için harekete geçer.

Kadir de Belma'yı Selim bulmadan bulmak için hastaneden çıkar. Demir buluştuğu Belma'ya Kadir ile anlaşıp Selim'i ona verdiğini söyleyip kadına sevdiğini söyler. O sırada Selim gelip onlarla yüzleşip Belma'yı vurur. Sonra da kaçar. Demir Belma'yı hastaneye yetiştirir. Durumu iyidir.

Selim Veli'yi arayıp  Cansız ile buluşmak için yer söyler. Cemre babasını aradığında adam Belma'yı öldürdüğünü söyler. Kız babası için endişeliyken Cansız kızı arayıp babanı son kez görmek istiyorsa söylediği yere yalnız gitmesini ister. Cemre giderken Kadirlere de Belma'nın vurulduğu haber gelir.

Selim Veli ve Cansız ile buluşur. Kadir'i arayıp babası olduğunu söylemekle tehdit eder; Cansız da onu oraya gelen kızıyla tehdit eder. Kadir Selim'i görüp koşar ama yarası yüzünden kötü olunca evine bırakırlar. Cansız Selim'den kızını korumak karşılığına kendisini öldürmesini ister

Yakup Meral'i döverek kaçırıp bir depoya götürüp hesap sorar. Demir Veli'ye gidip videoyu gösterdiği için kızar ama Veli ona artık saklayacak bir şeyi olmadığını ve Selim'in de dibe battığını söyler. Demir'e yükselmek için teklif sunar.

Zeynep'in evine gelen mali polis; kadını zimmetine para geçirmekten emniyete götürür.

Selim kızıyla annesinin mezarı başında buluşmak ister. Ancak oraya Kadir ve adamlarıyla Veli uzak menzilli silahla konuçlanmıştır. Kerem de oraya gelir. O gelince Selim zaten sinir olduğu çocuğu öldürmeye çalışırken Kadir oraya gelir. Selim Cansız'a verdiği sözü tutup kendisini vurur

Cansız Veli'yi arayıp parasını Kadir'in aldığı Rusların geldiğini ve onun peşinde olduğunu söyler. Gerçekten de yeni kötü karakterlerimiz bir ordu ve cephanelikle diziye giriş yapar. Ama Cansız'ın bilmediği bir şey vardır. Adamlar aynı zamanda Kadir Adalı'nın da peşindedir.







Hiç yorum yok:
Write comments