1.06.2019

İstanbullu Gelin 87.bölüm özet. Muhteşem bir Final

Esma anne hala gençlik zamanlarında yaşamaktadır. Bütün ev ve sevdikleri ona ayak uydurmaya çalışır. Esma anne o sabah Garip'le buluşmak için etrafı ayarlamaya çalışmaktadır. Kahvaltıdan sonra herkes sarılıp işe gider. En son annesi sandığı Süreyya ile konuşur. Sonra da kış bahçesinde uyur gibi ölür. Tüm sevenleri ve Bursa halkı için Esma Boran Selimer'in kaybı çok zor geçer.

Adem ve Güneş evlerine ilk defa gelen Sude için hazırlıklar yapıp heyecanla beklemektedir. Sosyal hizmetlerden yetkililer küçük kızı getirir. Adem artık açık renk giymeye başlar ve psikologuna gider. Esma hanımdan, yaşadıklarından ve katettiği yoldan konuşurlar. Tedaviyi bitirirler.

Zaman atlaması olur. Aradan 7 yıl geçer. Naziflerin çocukları olmuş, Emir ve Arya genç olmuş. Emir çektiği kısa film ile yurt dışında bir okulu kazanmış. Süreyya çocuk şarkıları söyleyen, kazancını derneklere bağışlayan, ödüller alan bir sanatçı olmuş. En büyük destekçisi organizasyonları yapan İpek olmuş. Faruk hala aynı restaurantı işletirken kızıyla da ilgilenmekte; şirketi Fikret, Adem, Akif yürütmekte; Esma Boran lise kompleksi derneği oluşturmuşlar. Osman ünlü bir yazar olmuş ve hala bekar olarak hayatına devam ediyormuş

Dilara hala okulda müzik dersleri verirken; kendi oğlu Umut haricinde Mert'in kızıyla da Güneşlerin kızı Sude ile de harika bir ilişki içindedir. Sude'nin okulda arkadaşı olması Adem'i kıskandırırken; Akiflerin oğlu tam bir müzik dahisi fazla bilmiş bir çocuk olmuştur. Mert kızının da yardımıyla Dilara'ya evlenme teklif eder. Evde bir sürü çocuğun varlığı haricinde tek değişiklik masanın yuvarlak bir masaya dönüşmüş olmasıdır.

O gün Süreyya'nın doğum günüdür. Herkes unutmuş gibi yapar ama konağın bahçesinde yemek organize edilmiştir. Süreyya'ya Esma hanımdan tahta kuğu broş ve herkese yazılmış bir mektup gelir. Herkes çok duygulanır. Derken tüm ekip bahçeye gelip kutlama yapar


Hiç yorum yok:
Write comments