24.07.2019

Erkenci Kuş 49. bölüm özet. Artur Kapello sorunu büyüyor

Sanem'in Can'a kokusunu hatırlatma çabaları sırasında yakınlaşmışlar iken Emre ve Leyla gelir. İşi kaybetmemek için Artur Kapello diye bir yönetmen uydurmuşlardır. Ancak Sanem de Can da onları dinlemez bile. Ancak ertesi gün işe geldiklerinde durumu öğrenirler. Can hemen yeni bir toplantı ayarlayıp yönetmenin çok para istediğini bu yüzden anlaşamadıklarını söyleme çözümünü bulur. Ancak trafik yüzünden Can toplantıya gelemez ve Sanem'in söylediği parayı krem şirketinin diğer ortağı kabul eder. Böylece böyle bir yönetmen yaratmak zorunda kalırlar.

Öncelikle Aylin'in bilgisayar korsanını bulup Artur Kapello diye biriyle ilgili bilgileri internete girerler. Adama ait bir site yaparlar. Krem şirketinin sahibi adamın kızı ile toplantı yaparlarken son anda siteyi kıza gösterebilirler. Adamın adını da biraz değiştirirler ki daha önceki aramalarında bulunamamasını açıklayabilsinler. Sanem bu arada kızı Can'dan kıskanır.

Cast ajanslarında oyuncu arayışına girerler. Yaş ve dil kategorilerine uyan bir tiyatro sanatçısı ile görüşmeye giderler ama adam heyecanlanıp kalp krizi geçirir. Mihriban'ın üvey babasını gören Sanem; adamın Artur Kapello olabileceğini düşünür. Adamı giydirip rolu anlatıp karşı tarafla toplantı ayarlarlar. Ancak toplantı gergin geçer. Müşteri çıkıp gidecekken ancak başka bir ajansla da yarışmaları şartını kabul ettirebilirler. Müşterinin kızı onların yönetmeni uydurduklarını anlamış; onları cesur bulmuş bu yüzden babasına işi iptal etmesine engel olmuştur.

Ceycey ve Muzo'nun arasında buz gibi rüzgarlar esmektedir. Ceycey'in kahvesine tükürmek üzere olduğunu gören Muzo ona makarna vermez ve onun isteğiyle arkadaşını evinden kovar. Sokakta Ceycey'i gören Nihat baba başına geleceklerden habersiz onu evine davet eder. Mevkibe ve Leyla ile çok anlaşan Ceycey'e Nihat baba ve Emre sinir olur. Emre en sonunda Muzo'ya toplantıya katılma yetkisi vermek karşılığında Ceycey'i evine geri çağırttırır. Böylece Ceycey'den kurtulurlar.

Aziz baba sevgilisi Mihriban'ın Hüma ile tartışmasını sürdürmesinden rahatsız olur ve ani bir kararla Türkiye'yi terk eder.

Hiç yorum yok:
Write comments