20.07.2019

Her Yerde Sen 6.bölüm özet. Demir'in babası eve mi geliyor

Demir yalıdaki yemek öncesi nasıl akraba oldukları yalanını kurtarır. Demir yemek sonrası gece orada kalması için ısrar eden iki kardeşe "Hayır" diyemeyince istemese de yalıda kalır ama rahat edemez. Yıldırım bey arayıp Alara ile ilgili konuşmak için yanına çağırır. Ancak iki kardeş çoktan Demir'in kıyafetlerini ona sormadan çamaşır makinesine atmıştır. Demir mecburen eve gidip Selin'i uyandırıp kıyafetlerini odasından almasını ister. Komik olaylar yaşanır.

Ofis ekibi şirkette gece çalışmaya devam eder. İbo onlara yemek getirir. Selin de yemekten sonra eve gidip telefon ve bilgisayarda onlara yardım eder. Ayda evde böcek görüp İbo'yu arar. O da gelip kızı kurtarır. Evine ilaçlama yapınca Ayda klinikte kalır

Demir Alara ile konuşup kıza mesafeli davranmasını kibarca anlatmıştı. O da babasını arayıp Demir'le ilgili şikayetlerini anlatır. Gece gece Demir'i çağıran Yıldırım bey; genç adamdan kızını idare etmesini ister. Toplantı iyi geçer.

Sabah Demir'e kıyafet getirir. Odasında hazırlanırlarken Azmiye onları görür. Azmi'ye kızları sorguya çeker. O sırada Selin'in babası şirkete gelir. Kızlar patronu görmemesini sağlamaya çalışırlar. Burak'ı o gece sarhoş bir halde kızının telefonun açmasından tanır ve onun patronun oğlu dolayısıyla da patron olduğunu zanneder.

Leyla Muammer usta ile Pierre Loti'ye gidecektir. Ama iptal eder. İki kardeş Reyhan anneyi arayıp kahveye diye eve giderler. Demir'i överler. Damat olarak düşünmesini sağlamaya çalışırlar. 3 Gün sonra Selin'in doğum günü olduğunu öğrenen kız kardeşler ertesi gün sürpriz doğum günü yapmak için anne babaya ısrar eder.

Canavar müşteriyi yaratmak için öğlen yine toplantı yaparlar. Kadının mülklerinden çiftliği üzerinde değişiklik yapmak için seçerler. Birisi Burak ve Ferruh'a Eser hanımla şirkettekilerin görüşme resimlerini atar. Orada bir tek Selin olmadığı için aralarındaki casusun o olduğundan şüphelenirler. Eve gelen Burak; Selin'in annesinden kızın hepsinin fotoğraflarını çektiğini öğrenir.

Uzay'ın cafeye Ayça'ya borç taktığı ortaya çıkar. Bora ve Merve yıldırım nikahıyla evlenmeye karar verirler. Selin Merve olarak Vedat'a gider. Tam Merve olacağını söyleyecekken bir şeyler olur söyleyemez. Demir ile ilgili sohbet ederler.

Opereyşın Çita olayı Selin'e ters gelmeye başlar. Tereddütleri vardır. Bunu söylediğinde İbo da vazgeçmelerini söyler ama Bora için bu hayat memat meselesi olmuştur. Sert çıkış yapar. Selin iki arkadaşı ile Demir arasında kalır

O akşam demir kafasını dinlemek için otele yerleşir. Demir'in babası oğlu ile konuşmak için daha fazla beklemek istemez. Babası Vedat'a ertesi gün sabah satın aldığı eve gideceğini belirten bir mesaj atar. Demir'e ulaşamayan Vedat Merve zannettiği Selin'i arayıp olanı anlatır. Selin; adamın kaldığı otele gider. Durumu anlatıp bir iki yalan daha söylerken kapı çalar ve Alara gelir. içeride Selin'i görünce şaşırır. Selin de kalakalır




Hiç yorum yok:
Write comments