19.11.2019

Her Yerde Sen 22.bölüm özet. Mali şube Artemim'e baskın yapıyor

Selin geçen bölüm sonunda Burak acilen çağırdığı için gelir ve kapıyı Demir açar. Selin yanlış anlar. Demir; kız onu takip etti zanneder. Sonra da Burak da ortada olmadığı için Eylül kendisini aradı; sonra da Selin'i arayıp çağırdı zannederek Eylül'e kızar. Herkes birbirine girer. Burak tüm bu olanları uzaktan seyreder.

Selin eve gidip kendi kendine konuşur. Demir; kapı kilitli olduğu için içeri giremez. Mesajlaşırlar. Sabah Selin Burak'la konuşur. Adam Eylül ve Demir'in arasındaki gerginliğin şirketi etkilediğini düşündüğünü söyler. Burak Eylül ile konuşup öpüşür.

Demir şirkette Selin ile konuşmaya çalışır. Sonrasında işi bahane edip kahvecide buluşurlar. Demir eve dönmesi gerektiğini söyler. Selin ona karşı çıkmak için Aydalara gider. Demir ise bütün eşyalarını tekrar getirtir ve evin kilitlerini değiştirir. Selin'i gidip Aydalardan alır. Kız gece evden çıkmaya çalışır ama Demir çıkamaması için her şeyi yaptırmıştır.

Muharrem usta Leyla ile konuşmak için cafeye gelir. Beraber bir çözüm yolu bulmak istediğini söyler. Haftanın 5 günü Muharrem ustanın evinde 2 gün yalıda kalmak üzere anlaşırlar.

Demir işleri toparlamak için toplantı yapar. Özverili ve hızlı bir iş bitirmeye ihtiyaçları olduğunu söyler. Eylül; Burak'a bir şey yapmamasını söyler. O da Ferruh'a dedikodu yaymayı bırakmalarını ister. Ardından o akşam Eylül'e gidip yemek hazırlayıp yerler ve dans ederler

Selin inat olsun diye Arda ile yemeğe çıkar. Demir araştırıp nerede kiminle olduğunu öğrenir. Ayda'yı da yanına alıp oraya gider. Beraber otururlar. Liseden sonra istemek için Selinlere gittiklerini; evlenmek istediklerini öğrenen Demir; kıza sorular sorar. Arda da ikilinin beraber olduğunu anlar.

Yıldırım bey Burak'a "Esen hanım kendisini hapse attıranın sen olduğunu biliyor mu?" diye mesaj atıp konuma çağırır. Demir ile ilgili tüm bilgileri kendisine getirmesini ister. Selin'e de bedel ödeteceğini söyler. Eğer dediklerini yapmazsa Eylül'e de olayın varacağını söyler.

O akşam İbo da Ayda da kalır. Sabah Bora'dan Merve'ye çiçek gelir. Bir kaç gün sonra eline boşanma evraklarının ulaşacağını haber vermektedir. Merve kötü olur. Ardından seraya Vedat'a gider.

Ertesi gün Yıldırım bey tehdidini yerine getirir ve mali şube polisleri şirkete baskın yapar. İş yapmaları engellendiği gibi bir de Burak, Ferruh ve Demir'i şubeye çağırırlar.




Hiç yorum yok:
Write comments