12.12.2019

Afili Aşk 26.bölüm özet. Kızlar bekarlığa vedayı basıyor

Ayşe Kerem'in telefon konuşmasını duyar ve şüphelenir. Kahvaltıda babasına ters davranınca yine Ayşe'nin merakını uyandırır. Kerem; avukattan aldığı dosyaları şirkette kaybeder. Avukattan bir arsayı da babasının satın aldığını öğrenir. Kerem'i takip eden Ayşe; avukatla buluştuğunu görür ama o arada yakalanıp mahcup olur

Magazincilerin çektiği vals gecesinde Kerem ve Ayşe'nin halleri tüm internet ve televizyondadır. Planları tutmayan Ceyda ve Melda anne kötüdür. Sakinleştirici şurup içmeye başlarlar. Ayşe; Melda anneyi sevdiğini söylerken kadın da onları ayırmaktan vazgeçtiğini söyler.

Evde sürekli iş yapan Kıvırcık'ı Erkut evden kovar. Mavi saçlı kadın şirin zaten bir arkadaşına gider. Erkut kovduğu adamın telefon konuşmalarını duyar. Anne babasının istemediğini ve üzüldüğünü fark edince hem kalmasına izin verir hem de yatağını bile verir. 

Nazmiye kocasını dans kursuna kadar takip eder. Rıza'nın bir kadınla vals yaptığını gören Nazmiye ortalığı kaldırır. Mahalleli ikiye ayrılır. Nazmiye Rıza'yı sinirlendirmek kıskandırmak için elinden geleni yapar. Liseden arkadaşlarıyla yemeğe gider. Yemeğe yan masadan dahil olan Rıza ve kıskanç bir eş yüzünden olaylı bir gece geçer. Sonunda yalnız kalan ikili içip sarhoş olup barışır.

Ayşe şirkette herkeste gerginlik olduğunu düşünüp rahatlamak için bir şey yapılması gerektiğini düşünür. Oyunculuk koçunun yaşam koçluğu da yaptığını hatırlayıp onu çağırır. Şirkette güven testi, meditasyon falan yaparlar. Hülya ve Samet de gelir. Testlerden Kerem kalır. Ayşe'nin diline düşer

Volkan'ı arkadaşı Mete ziyarete gelir. Eski çapkın günlerinde yakın arkadaşı olan Mete şuan nişanlıdır. Davetiye getirmeyi bahane eder ama asıl derdi bekarlığa vedasını Kerem ve Volkan'ın yapmasıdır. İkisi de kızlardan korktukları için kıvırır ama başarılı olamazlar. Gonca ise tüm alıcılarını açmış; olayın peşindedir.

Volkan evde çalışacaklarını söyleyerek Ayşe'den izin alır. Evde parti verirler. Kızlar şüphelenip gelir. Onları fark edip toparlansalar da komşuların şikayeti üzerine gelen polis yüzünden yakalanırlar.

Kerem'in şirkette kaybettiği dosyalar Ceyda'ya gider ama kadın şurubun etkisindedir. ne olduklarını fark etmez bile. Şirketi denetlemeye gelen Muhsin babaya verir. Ancak adam evde belgeleri görmeden koltuğun altına düşer. Bakalım belgeleri kim bulacak


Hiç yorum yok:
Write comments