20.03.2021

Akıncı 12. bölüm özet. Acı getirenler geldi ve tüm taşlar yerinden oynadı


Atv de yayınlanan dizide Nergis Güneş'den annesinin ölüm belgesinde imzası olan ve kendisi görüştükten sonra öldürülen doktorun Aylin'in kuzeni olduğunu öğrenir. Soluğu hesap sormak için üvey annesinin yanında alır. Tartışırlarken Cevdet gelip onları susturur. Sonrasında ofisine gidip kızıyla konuşmaya çalışır. Nergis sonrasında doktorun muayenehanesine gidip gizli bir odasını bulur

Herkes Cüneyt'in peşindedir. Çalıştığı adamlar da ona sırtını dönmüştür. Bir tek yetimhaneden arkadaşı Köksal onun yanına gelip gider ve ihtiyaçlarını giderip destek olur. Cüneyt neden işlerin onun için bu kadar ters gittiğini ve tek başına kaldığını sorgular. En sonunda saklanmaktan sıkılıp cinayet bürodaki komiseri arayıp yerini tespit etmelerini sağlar. Fatih de oraya gider. Resmen polisleronu bulsun ve vursun diye uğraşır ama Köksal onu çekip kurtarır. 

Diziye 'acı getirenler' diye bir grup dahil olur. Akıncı Lukas'ı bulur ama adam acı getirenler gelmeden kendisini öldürmek istediğini söyleyip intihar eder. Orhan Lukas'ın telefonundan eskiden beri tanıdığı dinlediği bir adamı bulup konuşmaya gider ama o adam da acı getirenlerden bahsedip kaçar gibi uzaklaşır. Ancak acı getirenlerin infazcısı onu öldürür. Orhan huzur evindeki aizemmer babasıyla konuşup acı getirenleri sorar. gerçekten de ailesini öldürenlerin onlar olduğunu öğrenir. 

Sonunda Orhan Filiz'e açılabilir ve beraber yemek yiyebilirler. Fatih de Nergis'e açılır. Onların birliktelikleri de etrafa yayılır. Beyza'nın Yağız'ın ardından biraz kötü olmasının ardından Fatih kardeşiyle konuşup ona moral ve akıl verir. Fatih artık okuluna dönebilecektir. 

Kemal amir de iyileşmektedir. Karısı başında beklerken arada sevgilisi ve kızı da girip çıkar. Fatih eniştesiyle yüzleşir. Bir an önce olayı düzene sokmasını ister. Bu arada Kemal müdür göreve geri dönmek için yetki alır. Ancak hala hastanededir.  

Aylin Yağız'ın yapacağı ortaklık sözleşmesinde büyük açıklar olduğunu söyleyerek kocasını yurt dışına gönderir. Üvey kızının da arkadaşında kalmasından istifade edip Köksal ile birlikte olur. Aylin kendisinin peşinde olan Kemal müdürü yok etmesi için konuştuğu Köksal'a şimdi de Nergis'i ortadan kaldırması gerektiğini empoze eder. Cüneyt'le konuşan Köksal; adamın Nergis'i aramasını ve elinde silahla buluşmasını sağlar. Tabi ardından Akıncı da geleceği için Köksal da pusu yerinde keskin nişancı tüfeğiyle Akıncı'ya nişan alarak bölümü bitirir.  

Hiç yorum yok:
Write comments