20.03.2021

Ramo 36. bölüm özet. Herkes kasabadaki milyon dolarları arıyor


Nehir Sibel'e söylediklerinden sonra Doğu ile konuşur. İyilik tarafında kalabilmesi için ona ihtiyacı olduğunu söyler. Ardından Nehir; eve gidip Sibel'den özür dileyip kardeşiyle ve Ramo'yla ilgili yalan söylediğini söyler. Doğu'ya da babası ölmeden önce annesinin ölmediğini söylediği için kafası karışıktır. Öğrendiklerini Ramo ve Sibel'e anlatır

Sibel Nehir'e inanmış gibi yapar ama Nehir'i takip eder. Karşısına çıkıp ne işler çevirdiğini sorar. O da babasının kasasında Doğu'nun annesinin yaşadığını öğrenmiştir. Araştırman için dedektif tutar. Sonra iki kadın dedektif ile buluşmaya gider. Dedektifi ölü bulurlar. Üstelik bu işten uzak durmaları için uyarı notu vardır. Sibel olanları Ramo'ya telefonla anlatırken arabasına bir adam binip ona silah doğrultur

Hasan Afet'in Çiçek'in kendisine "Baba" dediğini duymasının ardından karısının peşinden gider. Afet eve gidip eşyalarını toplar. Herkes evde kalmasını biri gidecekse hatası olan Hasan'ın gitmesi gerektiğini söyler. Ancak Afet yanına eşya alıp İzmir'e gider. Hasan onu durduramaz. Bu sefer de öylece ortada bıraktığı Çiçek'i görmeye gider ama kızın üzülmesini istemeyen Mazhar görüştürmez. 

Sarraf şehre döner. Ramo'dan üç patronun kim olduğunu öğrenir. Sonra da Tezer hoca diye biriyle konuşur. Azeri Anar parayı Bulgaristan'a geçtikten sonra Silahtar diye birine teslim edeceklerdir. Ramo buradayken paralara el koymayı düşünür ama sarraf; Silahtar'ın da açığa çıkması için sınır ötesine geçmesi gerektiğini söyler.

Paraları Ramo'nun yeni devraldığı beyaz eşya şirketinde çamaşır makinelerinin içine koyup kaçıracaklardır. Birileri pusu kurar ve sevkiyat sırasında tırda olan Cemil'i öldürür. Yaralı şöför tırı alıp kaçar. Aracı kullanırken bayılınca fakirlikten evlenemeyen ve o sırada dertlenip içen iki kardeşin gözü önünde tır devrilir. İki kardeş paraları toplayıp eve saklar. 

Sevkiyatın patladığını öğrenen bütün herkes tırın yakınındaki kasabaya gelir. Eğer paralarını vermezlerse her 1 saatte bir; birini öldüreceklerini ilan ederler. 

Hiç yorum yok:
Write comments