30.04.2021

Mucize Doktor 60. bölüm özet. Ali Vefa bu bölüm uzman cerrah oluyor


Berhayat Kozoğlu hastanesine bu bölüm 3 ambulansla bir baba kızı ve bir de bebek gelir. Yangın çıkmıştır. Kadının durumu ağırdır. Bebek de duman solumuştur. Nazlı tüm bölüm boyunca bebeğe müdahale etmekte hep tutuk davranır. Tanju hoca veya Ferman yardım eder. Ferman acil bir durumda sol eliyle müdahale yapabilir. 

Yanık hastalarda kadının durumu daha ağırdır. Sürekli uyutmaları gerekir. Bebek de tüm müdahalelere karşın iyileşmeyince annenin kötü baktığını düşünürler. Bi de yangın uzmanları yangını kadının çıkardığından şüphelenince bu fikirlerine daha da inanırlar. Ancak bölüm sonunda öğreniriz ki yaşlı adam kadının babası değilmiş. İki yıl önce kaçırdığı kadını zorla evde tutup bebek yapmasına sebep olmuş. Anne ise bebeğinin hasta olduğunu fark edip hastaneye götüremeyince yangın çıkarıp yardım bulmak istemiş. Adamı tutuklarlar. Anne ve bebek iyileşmeye başlar

Fox tv de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ali de Nazlı da evlenmeyle ilgili heyecanlıdır. Kafaları karışıktır. Ali hastaneden kaçıp Doruk ve Açelya'yla kuyumcuya gidip Nazlı'ya yüzük alır. Romantik bir yemekte teklifini tekrarlar. Nazlı otizimli biriyle evlenmekten, çocuk yapmaktan ve karşılaşabileceği sorunlardan korkmaktadır

Muhsin'in babası hasta halde hastaneye gelir. Oğlunun farklı olmasından memnun olmayan muhafazakar, baskıcı yaşlı bir adamdır. Muhsin'i sürekli küçümsemektedir. Oğlunu sürekli aşağılamış, cezalandırmıştır. Muhsin de evi terk edip doktorluk serüvenine çıkmıştır. Babasının beynindeki tümöre nasıl müdahale edeceğini Ali bulur. Muhsin hasta babası olduğu için onu Ali'nin ameliyat etmesini ister. 

Ali'nin uzmanlığı için bir kurul gelir. Ali yüzük almak için hastaneden kaçtığı için beklemek zorunda kalırlar. Sorular sorarlar. Sorulardan birisi Adil hocanın ölümünü andırınca Ali her zamanki tepkilerinden verip dışarı çıkar. Ferman heyeti Ali'yi ameliyattayken izlemeye ikna eder. Ali Muhsin'in babasının zorlu ameliyatına girer. Başarılı olunca uzmanlık yetkisini alır. Onu seven herkes sevinir. 

Hiç yorum yok:
Write comments