1.05.2021

Son Yaz 18. bölüm özet. Gökhan; Akgün'ü öldürme planı yapıyor


Akgün; abisi olduğunu öğrendiği Gökhan'ı dövdüğü için pişmandır. Abisinin gönlünü almak için Rus mafyasından adamın arabasını geri almayı kafasına koyar. Arkadaşlarıyla gittiği garajda adamlarla kavga edip arabayı kaçırır. Adamlara yakalandığında mecburen onların Gökhan'ın yerine arabasını yasa dışı yarışlarda sürmeyi kabul eder. 

Yağmur Gökhan'a gidip Akgün'ü anlatmaya çalışıp onu yumuşatmaya çalışır. Gökhan ikilinin arasını bozmak için gece Akgün'ün mekanına fazladan 1 rus kızla gidip onu Akgün'ün başına sarar. Kadın sürekli Akgün'e askıntı olur. Gökhan Yağmur'a sözde teşekkür için mekandan fotograf atar ve kızın Akgün'le Rus kadını görmesini sağlar. Yağmur dayanamayıp mekana gider. Onu ve Naz'ı gören Akgün ve Soner kızların peşlerinden gidip konuşmaya çalışır ama ikisi de veto yer.

Selim'i görmeye giden Canan ve Akgün konuşur. Canan çocuğa Yağmur'a evliliği diretmemesi kişiliğinden ve isteklerinden taviz vermesi gerektiğini söyler. Bölüm sonunda Akgün Canan sayesinde Yağmur'la konuşup olayı tatlıya bağlar

Ertesi gün Akgün'ün doğum günüdür. Selim evde kutlamak ister ama Akgün 12 yaşında savcı babasını kendi doğum gününde tutukladığından beri doğum günü kutlamamaktadır. Teklifi reddeder. Yağmur bundan habersiz Akgün'a pasta yapar ama onu Rus kadınla gördükten sonra pastanın yarısını kardeşine verip sözde Akgün'e tepki verir. Bölüm sonunda yarım pastayla Kara ailesi Akgün'ün doğum günün mutlu ve içten bir şekilde kutlar. 

Serap karakolda ifade verip Fatih'le beraber olduğunu söyleyip onu kurtarmaya çalışınca Selim savcı kozunu oynar. Serap'a kendisine ifade verirse bunun ağır cezasının olacağını söyler. Serap'ı evine yollayıp düşünmesini ister. Emel olanları duyunca Serap'a gidip olayın olduğu gece beraber olduklarını hatırlatıp bu yalan ifadeyi vermemesi gerektiğini söyler. Onları duyan Kaan da aynı fikirdedir. 

Selim nezaretteki Fatih'le konuşup Halil Sadi'nin onu avukatı olarak kullandığını söyler. Halil Sadi'nin elinde onun adamı öldürürken ki görüntüleri olduğunu bir gün bunlarla onu tehdit edebileceğini fişini çekebileceğini söyler. İnandırıcı olması için Soner'le konuşmasını sağlar. Fatih'in aklı karışır. Dışarı çıkınca Serap da onun için yalan ifade vermeyeceğini söyleyince savcı ile pazarlığa oturur

Naz Soner'e Eray'ın onu bile isteye içeride tuttuğunu söyler. Soner'e sen arkadaşın için benden uzak duruyorsun ama o seni içeride bıraktı der. Soner ve Eray yüzleşip restleşir. 

Yağmur'un kardeşine yurt dışında 3 aylığına burs çıkmıştır. Not ortalaması iyi olmadığı için bu Selim'in kafasına yatmaz. Okula gidip konuştuğunda bu bursu Metin'in babasını verdirttiğini öğrenir. Bursu geri çevirip, oğlunu özel okuldan almaya karar verirken adama telefon açıp kendisine rüşvet vermeye çalıştığı için kızar. Oğlu ilk başta surat assa da olanları öğrenince babasını haklı bulur

Metin'in babası oğlunu arayıp konuşmak ister. Boşanacağını öğrendiğini ona maddi olarak destek olmak istediğini söyler. Emel de parayı almasını söyleyince Metin babasını arayıp parayı adamından alır. Biri bu olayı fotoğraflar. Muhtemelen parayı savcı adına Metin'in aldığını iddia edeceklerdir. 

Selim Soner'in de Gökhan'la ilgili fikrini aldıktan sonra Akgün'e abisinin sürekli konuyu bir yere getirip getirmediğini sorar. Akgün elinde abisinin doğum gününde kendisine verdiği babasına ait çakmağa bakarak yalanlar ama içine kurt düşmüştür. Gökhan'a gidip babasının yaşadığını söyleyip çakmağı babasına vereceğini söyler. Gökhan onu takip edince onunla yüzleşir. Gökhan Halil Sadi'den bahsetmeyip olayı çocukluğunun intikamına getirir ama Akgün ona onunla mesafeli olacağını söyler

Gökhan Akgün'ün kendisiyle bu şekilde konuşmasına öfkelenir. Halil Sadi kendisini arayınca Selçuk Taşkın'a gidemiyorlarsa onu dışarı çıkartacağını söyler. Amacı Akgün'ün arabasının freniyle oynayıp çocuğu öldürmek, böylece babasının oğlunun cenazesinde ortaya çıkmasını sağlamaktır. 

 

Hiç yorum yok:
Write comments