17.05.2021

Teşkilat 11. bölüm özet. İstihbaratın gücü Fadi'yi köşeye sıkıştırıyor


Trt ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Fadi'nin oğlu Amir'in Paris'te bir sosyal medya şirketi vardır. Babasının seçim kampanyasını yönetmeye başlar. Hakkı, Pınar ve Gürcan hep beraber Paris'e gider. Pınar'ın adamın şirketinde işe başlaması için uğraşırlar. Pınar şirkete alınır. Gürcan ise bölüm sonunda tek kaldığı evden not bırakarak kaçar. 

Ceren'in evine Uzay'ın eşi Ebru gelir. Kazayla ilgili konuşurlar. Ceren diğer ailelere de ulaşmanın peşindedir. Zehra kızının bu işe bulaşma ihtimaliyle bile çok öfkelenir. 

Fadi önceden Türk istihbaratının eline düştüğü için Leyal'e karşı mesafelidir. Leyal buna içerler ve kendi başına bir plan yapar. Ceren'i arayıp Filistin'in başkanlık seçimlerinde Fadi'nin karşısına çıkacak olan Kasım'ın yerini bulmasını ister. Türk istihbaratının elinde olan Kasım'ın yerini Serdar'ın bildiğini ondan öğrenebileceklerini söyler.

Ceren hemen bir plan kurar. Kendi adamlarına kendisini ve Serdar'ı kaçırtır. İşkence yaptırır. Serdar'ın kendisine kıyamayıp Kasım'ın yerini söylemesini sağlar. Ancak Ceren'in Leyal ile konuşmasını duyan ekip zaten buna göre karşı bir plan yapmıştır. Serdar'ı kurtarırlarken Leyal'in adamlarının Kasım'ı almaları için ayaklarına gelmesini sağlarlar. Sonra da adamları Leyal'e sözde Kasım'ı almış gibi davranır. Leyal adamlardan Paris'te Kasım'ı alacağını zannederken kendisi ekibe yakalanır

Zehra Leyal'i kendileriyle işbirliği yapmasından başka çözümü olmadığına inandırır. Kadın onların verdiği drektif ile Fadi'nin özel konuklarıyla toplandığı partiye gider. Fadi'yi de Kasım'ın elinde ve Türkiye'de olduğuna inandırır. Hatta Fadi Kasım'ın sözde infazını izler. Tam Serdarların kabzasına zehir sürdüğü kılıcı eline alacakken Leyal sevgilisine kıyamayıp onu uyarınca ekip B planına geçip kadının kendileri için çalıştığını söyleyince Fadi kılıcı alıp kadının başını keser. 


Hiç yorum yok:
Write comments