6.02.2017

Bodrum Masalı 22. bölüm özet. Aslı Faryalı'nın kızı mı?

Geçen bölüm evleri ellerinden gittiğini öğrenen Yıldız ve ailesi bu bölümde eşyalarını toplayıp otele yerleşir. Maestro ve Ferdi paylarını ve tüm hasılatı Ateş'e verir. Faryalı da annesinden kalan mücevheri satmaya çalışırken onları duyan Yıldız duruma müdahale edip sattırmaz

Su babasına gidip hard diski ondan ister. Cahit de Gönenç de ortada yoktur. Gönenç Uzay'a oteldeki hissesini satması için talimat bırakır. Cahit'e ulaşamayınca hard diski kıza vereceğini söyler. Evren'i Bora isimli beyefendi lakaplı kişi arar ve verdiği adrese gelmesini söyler. Verdiği adres o an Gözde'nin muayene olduğu kliniktir. Gözde adamı abim diye tanıştırır

Aslı evden ayrılıp otele yerleşir. Uzay onu annesini bulmayla ilgili cesaretlendirir. Uzay hastadır; Alara da evde sıkıldığı için Uzay'a gelir. Alara ve Ferdi buluşup bir restaurantta yemek yerler.

Aslı annesini görmeye İzmir'e gider. Kendisi ile ilgili bildiği başka şeyler var mı diye sorar. Kadının dediğine göre galiba babası Bodrumluymuş. Aslı Kelebek'ten adamı bulmasını ister. Aslı yanına Su'yu da alıp ariflere uygun birini kulübesine gider. Adam isim veremez ama tarif eder ve büyük ihtimalle Aslı Faryalı'nın kızı çıkıyor.

Gözde bir yerde Ateş'in motorsiklet ile dağıtım yaptığını görüp evine pizza siparişi verir. Kapıyı Evren'in açmasını sağlar. Ateş yıkılır.

Faryalı tefecilerden ev için gerekli parayı ister. Adam kabul etse de Bora bu olayı bozar. Ancak Faryalı Yıldız'a parayı bulduğunu söylemiştir.

Aslı hamburgerler için yeni bir tarif verir. Yeni tarif çok beğenilir.

Ateş banka müdürüne zorla tepelerden onunla uğraşan kişiyi sorar ve Bora adını alır. Bora Evren'e kendini anlatır. Yiğeninin gayri meşru olmaması için Gözde ile evlenmesini ister. Evren'in Cahit'ten aldığı otellerin başına geçmesini teklif eder. Evren tek bir şart ileri sürer. Faryalı Bodrum'dan gidecektir. Faryalı Yıldız ile eskiden gittikleri lunaparka gider. Eskilerden bahsedip sonra da Faryalı kadına "Bana güveniyor musun?" diye sorup "Güveniyorum" cevabını alır ve ikili öpüşürler.






Hiç yorum yok:
Write comments