21.01.2016

Kördüğüm 2. bölüm özet. Didem'in ölümü her şeyi karıştırıyor

Didem'in intiharının ardından basın olanları naklen vermeye başlar. Umut'un annesi kızını evde bulamaz. Diskoya gitmiş, hesabı ödeyemez ve Genco'yu arayıp para ister. Genco da tefeciden para alıp kızın hesabını öder. Orada ona asılan biriyle de kavga eder. Eve geldiğinde Genco kız için "benimle beraberdi" diyerek kızı kurtarır. Ama sabah arkadaşı arar ve kızın sesini duymadan konuşur. Annesi durumu öğrenince çok kızar. Gökçe de bu ispiyonu Genco yaptı zanneder.

Ali Nejatlar komple karakola giderler. Polisler Didem'in babasını bulurlar. Torunu onun yanına verirler. Naz dedeye kartını verir. İhtiyacınız olursa arayın der. Babası morgdan cesedi alır 1-2 kişiyle defneder. Kaan evde küskün hiç birşey yemeden oturmaktadır. Naz'ı görünce biraz konuşur.

Feyza basın önünde pek duyarlı davranmaz. Eve gittiğinde psikologu Neslihan ona ilaçlar verir ama kadın epey zamandır ilaçlarını içmediğini öğreniyoruz. Feyza pek iyi görünmemektedir. Psikolog kız da birileriyle gizli gizli telefonda konuşuyor

Ali Nejat karakolda sabahlar. Giyinip işe gider. Basın olayın peşindedir. Ali Nejat tersanede önemli müşterileriyle buluşur. Şirketin önünde basına açıklama yapar. Finans müdürü Oguz'a Didem'e "Para verdin mi vermedin mi?" der. O da "verdim" der ama kız almadiğini söylemişti.

Umut davette Ali Nejat'la tanışmış; araba yapmak istediğiyle ilgili konuşmuşlardır. Umut bu konuda heveslenmiştir. Naz'ın annesi; Umut'un annesine "Emlakçıma gelen müşterilere ikram etmelik birşeyler yap; para da kazanırsın" der. Umut kız kardeşine sıkı yönetim ilan eder.

Ayhan Ali Nejat'la çocukla ilgili konuşur. "Onunla ilgilenmen lazım." der. Naz, Kaan ve dedeyle beraber Didem'in evine giderler. Ali Nejat da eve gelir. Didem'in izleyin notuyla bıraktığı görüntüyü izlerler.


Hiç yorum yok:
Write comments