27.03.2016

Tatlı İntikam 1. bölüm özet. Tankut ve Pelin'in hikayesi, karakterler ve başlangıç

Pelin zengin bir evin tek çocuğu tek kızıdır. Prenses gibi yetişmiş, büyümüştür. İstediği herşeye sahiptir. Aradığı aşk hariç. Aşk hayatı terk edilme ve aldatılmalar ile doludur.
Ama sonunda aradığı aşkı bulmuş evleniyorken çiçekti yemekti pastaydı insanların burnundan getirir. Pelin çiçekçinin peşimde koşarken Tankut'un yaptığı pastayı devirir. Pelin onu tanımaz bile

Dizi geriye dönüş flashbackler ile geçiyor. Pelin ve Tankut aynı üniversiteye gitmişler. Pelin peri kızı gibidir; Tankut ise göbekli, sivilceli, hımbıl, diş telli bir gençtir. Veee malesef Pelin'e aşıktır. Ödevlerini yaptırmış çocuğu kullanmış ama onu bütün okulun önünde rezil etmiştir. Hatta çocuk okulu bırakmıştır.

Arkadaşları damadı evlilikle ilgili korkutur. Üzerine Pelin'in düğün gerginliği falan eklenince düğünden kaçar.

Tankut'un diğer ismi Sinan'dır. Sinan'ın bir ablası var; işe yaramaz hayalperest bir kocası vardır. Babası ölmüş; annesi var; onunla yaşıyor. Ceyda diye zengin bir kız Sinan'ın peşinde. Sinan bir arkadaşıyla kendi restaurant'ını açma arifesindedir. Birinden borç almışlardır. Son taksiti ödemek için taksidin parasını eniştesine verir ama o başka birşey için kullanır :(

Terk edilmenin ardından Pelin kendini kuaför ve alışverişe verir. Yolda gördüğü bir kadın "Daha öncesinde birinin kalbini çok kırdığın için başına geliyor. Onun kalbini kazan; kendini affettirt" der. Kızlar toplanır kim olduğunu bulurlar "Tankut"

Ama Tankut'u bulmak okadar kolay değildir. Tüm sosyal alemdeki Tankut'larla görüşürler :) Artık bulamıycaklarına ikna oldukları bir anda onun yeni açtığı restauranta giderler. Tesadüfler sonucu onu bulurlar. Pelin Sinan'dan özür diler ama dilerken yine kendi için dilediğini söylediği için Sinan affetmez.

Pelin sarhoş Sinan'ın karşısına çıkar. Sinan onu evine götürmek zorunda kalır. Sinan kızın bu halinden etkilenir ama sabah uyanan Pelin Sinan'a yine kötü davranır. Sinan da onu kapıya atar. Daha Daha sonra kendine gelen Pelin özür diler. Sinan onu affetmeyi kabul eder. Ama bir şartı vardır. Muzip muzip güler. Bu sırada Sibel Alaş'ın "Adam" şarkısı çalmaya başladı.

Yorum: Tanıtım fragmanlarında dönen Tankut ismini Sinan le değiştirmeleri süper olmuş. Tankut ismine bir diyeceğim yok elbette ama bu çocuğa Selimden sonra Sinan çok daha yakışmış. Çok tatlı ya bu çocuk.. Hele de gülünce :)








Hiç yorum yok:
Write comments