27.03.2016

İlişki durumu karışık 36. bölüm özet. Ayşegül pes edip evi ve Can'ı terk eder

Elif Ayşegül'ün evine sosyal hizmetler yetkilisiyle beraber gelir. Can ve Ayşegül'ün kusurlu özel hayatı nedeniyle sosyal hizmetler yetkilisi bebeği alır. İsmail dede avukatla gelir ama yapacak birşey yoktur. Elif İso'yu almak için başvurmuştur ama onunda evliliği sarsıntıda olduğu için alma ihtimali azdır. En yüksek ihtimal Can ile Elif'in evli kalıp İso'yu evlat edinmeleridir.

İsmail dede küçük İso'nun yurtdışında akrabasını bulur. İyi aklı başında bir kızdır. Kız onu alıp yurtdışına götürecektir. İso için en iyi seçenek bu gibi görünmektedir. Ayşegül de razı olur. Ertesi gün vedalaşma sırasında duygusal anlar yaşanır.

Naci ve Mediha cephesi yine birbirinden komik sahneler izlememize sebep olur.

Murat Ayşegül'e işle alakalı yaklaşma çareleri yaratır. Akşam sergiye gitmesi için yönlendirir. Kendisi de ordadır. Röportaj sponsor Murat ve serginin ressamıyladır. Dönüşte Ayşegül'ü mecburan Murat eve bırakır. Kapının önünde Can'la tartışırlar

Ayşegül'ün evi ardından İso kartlarını oynayan Elif en son Ayşegül'ün evine yerleşir. Ayşegül Elif'i korkutmak için evin altında yatır var der. Ama sonunda kendi de korkmaya başlar.

Ertesi gün Elif evde türlü gürültüler yapar. Murat'ta sergi yazısını isteyince Ayşegül bir cafeye gider. Murat Ayşegül'ün yanına gider. Can Ayşegül'e Murat'la ilgili bağırır. Herşey üstüne gelen Ayşegül Can'a mektup yazarak evi terk eder.











Hiç yorum yok:
Write comments