27.03.2016

Göç Zamanı 9. bölüm özet. Kiraz'ı kaçırırlar, Yılmaz'ı tutuklarlar

Yemin eve gelir. Hanım'ın kapısının önünde duygu yüklü bir konuşma yapar. Sabah kalktığında Hanım da duygu yüklü bir cevap ve veda mektubu yazıp gitmiştir.

Cennet; Güneş'in saçını kestirmek için okula gitmek istiyorsan kesmek lazım der. Bunun üzerine Güneş kendi saçını kendi keser. Sonra da okula gider ve müdür çocuklarını okula kayıt edeceğini söyler. Çok sevinirler. Parkta tanıştığı bir kadın onu eve temizliğe gönderir.

Sevgi oğluyla olan kavgasının ardından ilaç içip intihar eder. Demir annesini kucaklayıp yardımcı kadınla beraber hastaneye götürür.

Bilal Demir'in Sevgi'yi götürdüğünü fark eder ve eve geldiğinde kimseyi bulamayan Yılmaz'ı arayıp haber verir. Niyeyse hastane masraflarını da Bilal öder.

Hande Yılmaz'ı o geceyle ilgili sürekli sıkıştırmaktadır. Üstüne bir de hamiledir.
Hande ile ilgili yeni bir sır gün yüzüne çıkar. Rehabitasyon merkezinde bir ablası vardır ve Hande herşeyi ablasının intikamı için yapmaktadır.

Artem Bilal'le ve Sevgi'yle alakalı Yılmaz'ı uyarır.
Zümrüt ile Yusuf'un arası yakınlaşmakta Demir ise bu duruma içerlemekte bu yüzden Yusuf'a ters davranmaktadır. Zümrüt okulunda burs kazanmış çok sevinçlidir.

Hande'nın sevgilisi çocuğun kendisinden olduğunu düşünmektedir. Tartışırlar. Fragmanda gördüğümüz Hande'nin düşüş sahnesi buraya aitmiş. Yılmaz sonradan gelir. Polisler onu Hande'nin başında bulur. Tutuklarlar.


Kiraz'ı bir önceki bölümde kendisine saldıran ajans sahibi ve çalışanı sıkıştırmaktadır. Kiraz gece ajansa gitmek için evden kaçar. Neyse ki peşinden Yemin gider. Fakat kızı birileri kaçırır.


Hiç yorum yok:
Write comments