14.04.2016

Kara Sevda 26. bölüm özet. Kemal Emir'i madende göçük altından kurtarıyor.

Nihan'ın balkondan atlaması bütün dengeleri bozmuştur. Kemal artık Nihan'ı Emir'e bırakmamakta kararlıdır. Emir ise işi inada bindirmiş; Kemal'in hamlesini bertaraf etmek niyetindedir. Ambulans gelir. İki erkek de hastaneye gider. Kemal yoldan Oktay beyi arar. Aile şoktadır. Ozan ilk defa Nihan'ın ne kadar çaresiz ve kötü durumda olduğunu fark etmiştir. İki erkek hastanede sürekli didişirler. Kemal aileyle yüzleşir. Asu haberi duyunca şaşırır. Galip ve Leyla da hastaneye koşar. Ama tarafları bellidir.

Emir hastanede gazeteci döver. Karakola götürülür. Nezarete atılan Emir hırsından deliye dönmüştür. Hastane etrafında sinek uçurtmamak üzere tedbirler aldırır. Ancak Kemal; Oktay beyin yardımıyla hastaneye Nihan'ın yanına girer. Neyse ki yakalanmazlar.

Kemal; Zehir'den Nihan'ın evine girip pasaportunu almasını ister. Sonrasında yurtdışına gitmek için bilet alır. Gazetede çıkan ihanet haberlerine bir de Nihan'ın intihar haberi eklenince aile iyice köşeye sıkışır. Hastane önünde bir yığın gazeteci vardır. Nihan mikrafonla gazetecilere "ben kadınım" başlıklı bir konuşma yapar. Emir de "biz mutluyuz" diye bir demeç verir.

Zeynep'in hamile olduğu haberini alan Vildan bunun doğruluğunu araştırmanın peşine düşer. Hizmetçiye odasını araştırmasını söyler. Kız Zeynep'in odasında 2 tane test bulur. Biri pozitif diğeri hiç kullanılmamış. Daha sonra eve doktor çağırıp kan ile gebelik testi yaptırtır.
Kemal; Tufan'ın annesiyle buluşur. Ondan bir fotograf alır. Kemal Tufan'la konuşur. Kemal Tufan'ı annesine götürür. Çook duygusal anlar yaşanır. Tufan gerçekleri sakladığı için Asu'ya da kızgındır.

Kemal Emir'i madene çağırır. Teke tek. Kemal abisi ve Zeynep'i çağırır, barıştırır. Üstelerine ev, para falan yatırmış. Kemal'in de Emir'in de yakınları telaşlanmışlar. İkili madene iner. Kavga ederler. Emir; Kemal'e tabanca çeker. Ateş eder. Kolonlordan biri Emir'in üzerine çöker. Kemal Emir'i kurtarır.

Nihan'ın hastaneden çıkış günü gelmiştir. Emir hastane etrafında tedbir aldırmıştır ama Kemal; Leyla sayesinde Nihan'ı helikopterle kaçırır. Ozan ve Zeynep'i de Zehir bir yere götürmektedir.





Hiç yorum yok:
Write comments