9.04.2016

Tatlı İntikam 3. bölüm özeti. Sinan Ceyda ile ortak mı oluyor.

Enişte yüzünden restauranta icra için gelirler. 5 Gün süre verirler. 5 Gün sonunda parayı ödemezlerse satılacaktır. Ödenecek para 320 bin tl.

Elemanlardan birkaç cılız kötü ses olsa da genelde Sinan'a yardım etmek üzere anlaşırlar. Ceyda tüm kötü niyetiyle bu parayı veririm ama restauranta ortak olurum der. Sinan bu teklifi kabul etmez. Pelin de parayı teklif eder. Hemde karşılıksız. Ancak Sinan reddeder.

Arabaları satarlar; sağdan soldan borç isterler. Kadınlar altınlarını satar. Hatta çalışanlar bile para ortaya koyar ama ancak 80 bin bulabilirler.

Sinan'ın aklına catring işi yapmak gelir. Daha önce yaptıkları birine maliyeti minimum tutarak iş yapacaklarına söz verirler. Adam karşılığında parayı vermeyi kabul eder. Elemanlar da fazla mesaiyi kabul eder. Herşey yolundadır. Ancak Kötü kadın Ceyda devreye girer. En çürük halka tespit ettiği bir çalışana para verir ve yemeklere ilaç koydurtur.

Ertesi gün yemekleri yiyen müşteriler hastaneye kaldırılır. Tabiki catring şirketi anlaşmayı iptal eder.
Sinan güvenmeye başladığı Pelin'den parayı almayı kabul eder ama oraya gittiğinde bir sürprizle karşılaşır. Tolga ve diğer arkadaşları ordadır. Ve Tolga mahsustan aralarını iyi gibi gösterir.

Sinan şok olmuştur. Soluğu Ceyda'nın evinde alır ve teklifini kabul eder.

Bölümün ana hatları bu.. Diğer bölümler. Sinan'ın ortağı Bülent Pelin'in arkadaşı kızla buluşacağını unutur. Tolga geri dönmüştür çünkü bozulan imajını kurtarmak istemektedir. Pelin'in annesi Tolga ile işbirliği içindedir. Çünkü kızının o restaurantta çalışmasını istememektedir.
Sinan'ın annesi haciz olayını duyunca çok üzülür. Damadına çok kızar. Onun tarafını tuttu diye kızından bile vazgeçer



Hiç yorum yok:
Write comments