10.04.2016

Göç Zamanı 11. Bölüm özeti. Sevgi baygın, Cennet vuruluyor

Cennet ve kızları hevesle dükkana bakarlar. Alınacakları tespit ederler. Cennet bütün gece temizlik yapar. İkinci el masa sandalye alırlar. Duvarları boyarlar

Artem; Leyla ile annesi hakkında konuşur. Baba kız sonunda birbirlerini anlarlar.
Yusuf ve Zümrüt'ün arası derinleşmektedir. Yusuf ve Zümrüt kimsesiz çocukları ziyarete gider. Yusuf da oralarda yetişmiş bir çocuktur.

Sevgi Hande'nin evinin anahtarını bulmuş; eve girmiştir. Kesin bir şekilde emin olur. İkisinin beraber olduğundan ve çocuğun Yılmaz'dan olduğundan.

Demir ve Yılmaz'a gelen kutuların içinden Sevgi'nin resmi ve toprak çıkmış. Demir de annesiyle buluşur. Evde kalmayacağız kararı alırlar. Sevgi ve Demir eşyalarını toplayıp giderler. otelde yaşıyorlardır. Bilal de oraya gelir; konuşurlar. Sevgi Yılmaz'dan boşanma kararı almıştır. Ancak Yılmaz'ı boşarken şirket ve para alamasın istemektedir.

Handan Deniz'den yeni kimlik yeni pasaport alır. Yılmaz ile ilgili tüm bilgileri ona verir.

Demir Bilal'le Sevgi'yi görür. Kavga çıkaracakken Bilal kendini ona anlatma fırsatı bulur.

Yılmaz Cennet'e halı dokuma tezgahı ve dokuyacağı halının parasını yollar.

Artem bir ipucu bulmuştur. Handan'ın kaldığı kliniğe giderler. Komiser arkadaşları da polis kimliğiyle onlarla gelir. En azından resmin görmek isterler ama dosyadan alınmıştır. Tehlikeyi anlayan Yılmaz ailesini uyarmaya gider ama tabiki dinlemezler.

Ama Leyla babasından duyduklarını Demir'e anlatır. O da Yılmaz'da eve gitmek için son sürat araba kullanırlar. Sevgi evde ve yalnızdır. Handan eve girer. Duştan çıkan Sevgi'yi bayıltır.

Cennet parayı geri vermek için eve gelir. Handan ona ateş eder. Kolundan vurulur. Tam o sırada Yılmaz ve Demir içeri girer. Handan'sa çoktan kaçmıştır.

Yorum: Bu kadar dağ başında bir ev ve şüpheli durumlarla karşı karşıya olan zengin bir adam.. Allahım biri şunlara kamera sistemi, alarm, güvenlik şirketi falan diye şeyler olduğunu söylesin yahu.. Elini kolunu sallayan eve girip çıkıyor. Valla bizim orta halli sitemiz bile daha iyi korunuyor





Hiç yorum yok:
Write comments