9.04.2016

Kiralık Aşk 41. bölüm özet. Sude ve Galo ikililerin arasını bozuyor.

Bu bölümün genelinde defile hazırlıkları vardı. Sinan'ın evinde geçen bölüm gerçekleşen HALVETten sonra Defne ve Ömer tam manasıyla "alev aldı buralar" terimini yaşıyorlar.. Ömer Defne'sine kavuşmuş, Defne yarı mahcup.. Çok tatlı görüntülerdi.

Yasemin ve Sude herkesin istediği defile mekanını ayarlamıştır. Herkes çok mutlu olur. Koray'ın sınırsız istekleri başlar :)

Yasemin ve Sinan'ın beraberliklerini farkeden Sude; Yasemin'e "Sinan seninle anca takılır. Biz onunla evlenicez. Sen herhangi bir kadınsın" falan der. Üstüne babasına Sinan'ı o gece eve davet ettirtir ve ikilinin görüşmesini engeller. Yasemin'in Sinan'ı aradığı telefonunu açar ve "Ailecek yemek yiyoruz" ayakları yapar. Yasemin sabah Sinan'a gidip "O aileyle iş dışında görüşmeni istemiyorum" der.

Yasemin'in şirketle işleri iyi gitmemektedir. Deniz devir işleri için avukatlarını yollar. Çaresiz ve öfkeli olan Yasemin; o an oraya gelen Sinan'a çok ağır şeyler söyler. Sonrasında İso gibi gideceğini düşünüp panikler. Ancak Sinan beklediği gibi davranmaz ve gittikçe derinleşen bir konuşma yaparlar.

Defne geçen gece için İso'dan özür diler. İso Defne'ye sınırsız taviz vaat eder. Ustası Yasemin'e hiç göstermediği tavizi hatırlatır. İso'nun ısrarıyla Defne Ömer'e telefonda simurgu veren kızın Fikret olduğunu söyler.

Ömer çok şaşırmıştır. Beraber yine Cihangir tepesine giderler. Konuşurlar. İkiside geçmişinin dönüm noktası olan bu olayı ve kişiyi unutmamıştır. Ancak Ömer Galo'nun beklentisinin aksine "Biz arkadaşız Fikret" der.

Akşam eve geldiğinde Defne Ömer'e Galo ile ilgili kıskançlık yapar. Evine döner. Sabah Defnelere doktor Selim gelir. Alttan almak için oraya gelen Ömer; Selim'i görünce o da trip atar.

Sude annesine Eymen kiralık aşkını bildiğini ve Sinan'dan ayrılmıycağını; eger Sinan olmazsa gidip bir daha gelmiyceğini söyler. Anne mecbur kabul eder. Babayı da kabul ettirtir. Yasemin bunları hissetmiş gibi "O aileyle görüşmeni istemiyorum" der.

Defile hazırlıkları sırasında Fikret'le uyum içinde çalışması iyice ikilinin arasındaki ipleri gerer. Defile sırasında tam barışacaklar iken araya birileri girer; konuşamazlar.
Defile muhteşem geçer. Ancak defile bitiminde seyircileri selamlama sırasında Ömer ve Fikret el ele tutuşur. Bu olay Defne'nin yıkılmasına sebep olur.





Hiç yorum yok:
Write comments