10.06.2016

Asla Vazgeçmem 54. bölüm özet. Fatih Nur'a gelen mesajın sahibini öğreniyor

Nur; Fikret'in oyununa kanarak doğum gününe gider. Ortalık fena karışır. Nur telefonunda da mesajı da bulamaz, sürekli aradığını da ispatlayamaz. İclal'i suçlar. İclal de oraya geldiği için Nur'u suçlar. Yiğit; Nur'un telefonuna gelen mesajın kimden geldiğini öğrenmek için GSM operatörünü arar. Ancak savcılık emri olmadıkça veremeyeceklerini öğrenir. Bu arada Fikret Nur'u Yiğit'e; Yiğit'e Nur'u fiştiklemektedir.

Fikret; İclal'i arar ve "Senin güvenini kazanmak için Nur'a bu oyunu oynadım" der. İclal etkilenmiştir ama neden kendisine yardım ettiğini anlamamıştır. Nur; Yiğit'le kavga ettikten sonra Fatih'e gider. Fatih Nur'a çaktırmadan bir programla kayıp mesajı bulur. Gönderen numarayı bulur ama kime ait olduğunu bulmak için birinden yardım ister.

Emin; Yaren ile beraber sete gider. Emin'in bu yeni tarzı ve işi onu etkilemiştir. Dönüşte de çocuğu almaya gelir. Evin önünde konuşurlarken Yağmur'un yaklaştığını görüp fazladan iyi davranır. Yağmur kıskanmamakta ama ona daha fazla zaman ayırmasını istemektedir.

Yaren o günü Emin ve Yağmur'un beraber olacağını bildiği halde bu sefer de hastalandım diye yalan söyler. Çocuğa kendini hastaneye götürtür. Bi de benimle olduğunu söyleme falan diyince Emin kem küm eder. Yağmur kızar telefonu yüzüne kapatır.

Fatih de Yiğit de işe erken giderler. İşten önce biraz laflarlar. Fatih; Nur'un ona geldiğini yardım istediğini söyler. İki erkek karşılıklı restleşirler. Nur'un çekimi geç saate alınıca Yiğit'in yanına gider. Dün geceden beri Nur'u garsoniyer gibi ev açtı, evlenmeye niyeti yok Yiğit'in diye dolduran Fikret de şirkete Yiğit'e gitmişti. Fatih'e beklenen telefon gelir ve mesajı atan kişinin kardeşi Fikret olduğunu öğrenir. Yiğit'in odasına girer.


Hiç yorum yok:
Write comments