10.06.2016

Kara Sevda 34. bölüm özet. Nihan Kemal'den hamile mi?

Geçen bölüm Asu'nun ortaya  attığı bomba kızın güzel laf çevirmeleriyle bir anda Nihan'ın kucağında patlar. "Nihan söyledi. Kardeşine karşılık senin kardeşine iftira attı" olayına dönüşür. Nihan da Kemal'in kardeşimin namusu diye başlayan nutuklarını ve eline Emir'in silahını alıp ona doğrulttuğunu gördüğünde suçu kabullenmek zorunda kalır. Kemal bu itirafa ragmen olayı sorgular. Önce Asu'nun fikrini alır. Sonra Zeynep'i çağırır. Ozan da peşinden gelir. Ona da "Bunun hesabını sorucam" diye köşke döner. Zeynep "Köşke gitmek istiyorum. Ozan'ın bana ihtiyacı var" Ozan da Nihan'a hesap sormaya gelir ama Emir; Ozan'ın aklına "Karını da al. Kaçın" diye girmeye çalışır.
Ozanın  sa daha iyi bir fikri vardır :) "Babalık testi yapalım. Böylece herkesin ağzı kapanır"  der. Kemal şiddetle karşı çıkar. "Kimse kardeşimin namusunu test edemez" der. kardeşini ne zannediyorsa

Tufan; Hakkı beyin yerini bulur. Asu'ya haber verir. İçeri yerleştirdiği kamera ile onu takip etmektedir. Emir, Zeynep ile buluşur ve "Testi yaptırıcaksın. Ben de çocuğun Ozan'dan çıkmasını garanti edicem" der. Zeynep Ozan'ı da alıp testi yaptırtır. Sonrasında da kocasına "Kaçalım burdan. Mahkeme de bütün herşey üstüne kalacak. Emir'den yardım isteyelim" der. Emir, "Nihan'a söylemezseniz yardım edicem" der

Leyla ile konuşan Nihan gerçekleri anlatmak için Kemal'i arar. "Kuyunun orada buluşalım" der. Kemal gelir ama  görünmez. Zehir koruma amaçlı Asu'yu takip eder. şehir dışına çıktığını anlayınca Kemal'i arar. Asu; hakkı beyin karşısına çıkar. Kemal de eve gelir. Hakkı bey "Düşmanlarım var. Size bulaşmasınlar diye sizden uzaklaşıyorum. Peşime düşmeyin. Benim için birşey yapmak istiyorsan Asu'ya sahip çıkacaksın. Evlenin" der ve çekip gider. Asu ve Kemal evden çıkar. Herkesin gittiğinden emin olan Tufan içeri girip kasayı açar. Orada bir otel kartı bulur.

Görüntüler için Asu'yu sıkıştırmaya gittiğinde Kemal de oraya gelir ve "Can yoldaşım olur musun?" der. Asu kabul eder. Bu konuşmaları duyan Emir'in eline yeni bir koz geçer. "Kemal'e kim olduğunu söylerim eger elindeki herşeyi vermezsen" der. Tufan her yerde Emir'in istediklerini arar. Asu ona "Çarşambaya kadar vaktin var. Çarşamba Kemal ile evleniyorum" der.

Sabah Emir, Nihan'a gidip "Kemal evleniyor. Asu Alacan'a evlenme teklif etmiş" der. Nihan kuyunun oraya gidip ağlama  krizine girer. Onu teselli etmek karısını takip eden Emir'e düşer. Kemal de ailesine söyler. Herkes çok sevinir. Nihan "Senin haberin varmıydı?" diye konuşmaya gelir. Leyla'nın haberi yoktur. Kemal'i arar doğru olduğunu öğrenir. Tarık'a kardeşinin ve Ozan'ın kaçmak istediğini böylece kendisinin de rahat rahat evlenebileceğini söyler.

Leyla'nın evine nişanı haber vermeye gelen Kemal; Nihan ile karşılaşır. Onu da nişana davet eder. Zaten Emir de gitmek istemektedir. Kemal'in evinin bahçesinde organize edilen nişan başlar. Aynı gece Ozan ve Zeynep'de o gece yurtdışına kaçacakları için heyecanlıdırlar.

Nihan çok önceden Kemal'in ona "Birgün senden vazgeçtiğimi düşünürsen" diye bıraktığı mektubu kuyunun başında okur, ağlar. Emir'e bir çanta gelir. Onları gören Kemal olayı sorgular. çantaya baktığında çantada Ozan'ın kullandığı silahı verir  ama görüntüleri vermez. Emir silahın ruhsatını 6 yıl önceki birinin üzerine çıkarttırır. Kemal ile Nihan kuyunun başında buluşurlar ama gerekli hiçbirşey konuşmazlar.

Yüzüklerin takılma zamanında Ozan ve Zeynep çıkarlar. Tarık onları bir iskeleye götürür ama tam o sırada polisler oraya gelir. Polisleri Emir çağıırmıştır ve tabiki Zeynep'in haberi vardır. Tarık defalarca kez Emir'i arar ama o açmaz. Komiserin ilk lafı "Yaktın kendini delikanlı" olur. Kelepçeleyip arabaya bindirirler. Tam bu sırada Kemal ile Asu'nun yüzükleri takılır. Bu sahneye daha fazla dayanamayan Nihan öylece bayılıverir. içimdeki ses "Nihan hamile" diyor :) hadi bakalım.  Merakla fragmanı bekliyoruz


Hiç yorum yok:
Write comments