15.11.2016

Paramparça 80. bölüm özet. Cansu gözlerini açtı

Cansu geçen bölüm Burhan beyin kullandığı araba ile uçurumdan uçmuştu. kazadan haberi olmayan Deniz karısı ile buluşmak için gidecekleri doğum kursunda onu bekler. Telefonla arar. Önce cevap veren olmaz sonrasında ise telefon kapanır. Telaşlanıp Cihan'ı arar ve adamın yanına gider.

Şirketteyken Cansu'nun acı haberi gelir. Yıldırım, Ozan, Hazal, Deniz Cihan hepsi hastaneye gider. Ambulanslarla Burhan beyi ve Cansu'yu getirirler. Ameliyata alırlar. Ameliyatta kızın kalbi bir kez durur. Elektroşok ile hayata döndürülür.

Harun ile yeniden halasını huzurevinden çıkarttığı için tartışan Dilara adama "Beni seviyorsan eve gelme" der. Harun ile tartışır ve Alaz'ı parka götürür. Cansu'nun kötü haberini alınca  hızla hastaneye gelir. Dilara'nın beraber çalıştığı kız iş için aradığında olanları öğrenir. Keriman ile hastaneye gelir. Alaz'ı hastanede tutmak istemeyince eve de göndermek istemeyince Hazal ile onun evine yollar.

Akşam yalıya gelen Harun'un haberi böylece olur ve hızla hastaneye gelmek ister ama Dilara da Cihan da onu orda istemez. Tekrar yalıya gelir. Bu sefer de Alaz'ı bulamaz. Dilara da nerede olduğunu söylemeyince adamlarına buldurtur. Hazal'ın evinden alır. Kız annesine durumu söyleyince Dilara evine  döner. Çocuğu alıp gittiğini zanneder ama adam çocuğuyla odalarında oyun oynamaktadır. Tekrar sarılıp barışırlar.

Mahide'yi geçen bölüm sonunda girdiği huzurlu sakin halden Hazal ona olan öfkesini dökerek ve astım cihazını kadına vermeyerek çıkarmıştır. Kadın Çağatay'ı arar ama adam açmaz. Bu arada itiraf cd.sini yalıya Dilara'ya yollamıştı. Ancak Dilara olmayınca cd ablası Asu'nun eline geçer. O da kankası Candan'a gösterir. Mahide cd.nin peşine düşer.

Keriman akşam eve gittiğinde Rahmi beye Cansu'yu anlatır. Adam çok üzülür ve hastaneye gider. Onu görenler çok şaşırır ve sevinir. Cihan'ın ve Yıldırım'ın yardımıyla Özkan hapishaneden jandarmalar eşliğinde hastaneye gelip kızını görür. Tam o sırada Cansu'nun kalbi bir kez daha durur. Tekrar masaj ile geri gelir ama aile çok korkmuştur.

Bu arada komada olan Burhan bey ölür. Geçen bölüm hacker olduğunu öğrendiğimiz Mithatcan'ın bu bölüm sivil polis olduğunu ve Harun'un peşinde olduğunu öğreniyoruz

Yıldırım Özkan'dan davacı olan Deniz'in vurduğu adamla konuşur ve para karşılığı şikayetini geri aldırtır. Özkan da hapisten çıkar. Rahmi bey de Özkan'ın geleceği gün evi terk ederken torunu Ozan gelip onu alıp götürür. Asu'yu hastane çıkışı birileri arabaya bindirip götürür. Cansu Hazal'ın getirdiği çocukluk videosu yanında oynatılırken ve Deniz "Seni bekliyoruz aşkım. Hadi gel" derken gözlerini açar. Yanında bekleyen herkes çok mutlu olur

Hiç yorum yok:
Write comments