1.05.2017

Hayat Bazen Tatlıdır 26. bölüm (FİNAL) özet. Mutlu son

Star Tv de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır 26. bölümü ile final yaptı. İşte final de yaşananlar. Hayat hoca yuvarlandığı merdivenlerin dibinde hareketsiz kalır. Cerrah da Tamer de akılları Hayat hocada öylece kalakalırlar. Tamer'in verdiği ifade doğrultusunda Cerrah tutuklanıp hapse atılır. Hayat ise ölüm kalım savaşı vermektedir. Kardeşi ve öğrencileri perişan olurlar.

Hayat ölümle yaşam arasında gidip gelirken kendisinin olmadığında öğrencilerinin başına neler gelebileceğinin rüyalarını görür. Hemen hepsinin başı derde girmektedir ve hepsi gerçekten olabilecek şeylerdir. Hayat hoca belki de sırf bu yüzden hayata daha sıkı tutunur.

Koray gece Asya ile kafa dağıtmak için gittikleri gece kulubünde Sevda'yı görür ve kızı kendinden tamamen koparacak hamleyi yapar. Asya'yı öper. Asya Koray ile konuşur ve okuldan gitmeye karar verir. Okulda Sevda ikiliye yapmadığını bırakmaz. Çocuğun arabasının lastiklerini kesmek, ikilinin çantalarını yakmak ve arabayı Koray'ın üzerine araba sürmesi gibi neler neler yapar.

Bu arada Sevda milli eğitime gidip Hayat hocanın masum olduğunu annesinin sahte imzasını atanın ve hocasını aldatanın kendisi olduğunu itiraf eder. Bu itiraf sonunda kendisi disiplin cezası alsa da hocası okula dönebilir.

Şerif müdür de annesinin Birtanem'i gelini olarak kabul etmesi için bir plan yapar ve kızla annesinin duyabileceği bir anda ayrılırlar. Şerif müdür ise Birtanem'den ayrılırsa ne kadar kötü olacağını abartarak annesine gösterdiğinde annesi Birtanem'i kabul eder hatta ondan özür diler.

Loçko da okula gelmemektedir. Arkadaşları çalıştığı cafeye gidip onu ikna etmeye çalışırlar ama sonuç başarısızdır. Hayat hoca işinin başına döner dönmez önce Loçko'yu okula döndürür sonrasında Asya ile arasını düzeltmeyi başarır

Gözde ise Burak'ın sürekli Sevda ile ilgilenmesinden ve Koray'la dalaşmasından şüphelenerek bir oyun oynar. Zeynep; Sevda'nın ağzından bir mektup yazarak hala Burak'ı sevdiğini söyler. Burak Sevda ile üstü kapalı konuşur. ikisi de farklı şeylerden bahsetmektedirler ama Burak kızın kendisini hala sevdiğini zanneder. Biraz düşünüp kıza bir cevap yazar. Gözde Burak'ın mektubunu okumadan yargısız infaz yapar. Oysaki çocuk mektubunda Gözde'yi sevdiğini yazmıştır.

Hayat hoca okula gelince Sevda'nın yaptıklarını öğrenir ve kızla konuşur. Aslında Koray'ın kızı hala sevdiğini düşünerek Koray'ın Sevda ve duyguları hakkında konuşmasını sağlar. O sırada da kızın bu konuşmayı dinlemesini sağlar. İki aşık tekrar kavuşur.

Cerrah ise bir sonraki duruşmanın 6 ay sonra olma ihtimaline karşılık adamlarının yardımıyla kaçar. Önce Tamer'i arayıp kaçtığını ve onun peşinde olduğunu söyleyerek onu tedirgin eder. Hayat'ın arkadaşına gidip kendisine yardım etmesini ister.

Hayat'ın evine gider ve Yeşim'i kaçırdıklarına, kızın hayatının onun elinde olduğuna Hayat'ı ikna eder. Ondan içerideki odada durmasını ve ne olursa olsun ne duyarsa duysun dışarı çıkmamasını tembihler. Tam o sırada eve Hayat'ın korumasına girmek için Tamer oraya girer. Cerrah Tamer ile konuşmaya başlar

Elindeki silahı masaya bırakana kadar Tamer mağdur savcı olarak konuşurken silah eline geçince savcıyken mafya ile kurduğu bağlantılardan ve kazandığı kirli paralardan bahseder. Hayat ona inansın diye kendi kendisini darp edip suçu Cerrah'a attığından, düğün olmasın diye o mesaları kendisinin attığından, merdivenden düşme ile sonuçlanan gece Cerrah'ı kışkırtıp evine gelmesini sağladığından bahseder ve Cerrah'ı öldürmek için tetiği çeker. Silah ateşlenir ve Cerrah yere düşer. Hayat saklandığı odadan çıkar ama tabanca kuru sıkı olduğundan Cerrah kurtulur. Hayat'ın da tüm bunları duyduğu ortaya çıkar. Hayat çok kızar

5 yıl sonra Cerrah ve Hayat evlenmiş bebek beklemektedirler. Birtanem ve Şerif'in bir kızları vardır. Çocukların hepsi de okullarında işlerinde başarılı olmuşlar.








Hiç yorum yok:
Write comments