5.12.2016

Cansel Elçin'in yeni dizisi 'Dayan Yüreğim' yakında Fox'ta


Dizilerin biri bitip diğeri yayın hayatına başlarken bir yeni dizi haberi de Fox'tan geldi. Başrollerini Cansel Elçin ve Ece Uslu'nun paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, senaryosunu Alican Yaraş ile Serap Gazel’in yazdığı, hikayesi Ozan Yurdakul’a ait olan Dayan Yüreğim yakında FOX'ta başlıyor.

Kara Melek, Zerda, Karagül gibi çok sevilen dizilerde izlediğimiz Ece Uslu dizide her şeyini kaybettikten sonra ayağa kalkıp hayatta kalma mücadelesi veren bir kadını canlandıracakmış dizide.

Genelde hiç pes etmeyen, zorlukların mutlaka üstesinden gelen güçlü  karakterleri canlandırıyor Ece Uslu. Yine öyle olacak gibi görünüyor. Dizisinde Ece Uslu‘nun kızını genç oyuncu Nilay Deniz canlandıracağı bilgisi var. Nilay Deniz geçen sezon Fox'ta yayınlanan ve çok sevilen Aşk Yeniden dizisinde dikkat çekmişti.

Cansel Elçin'i ise İlk kez Kırık Kanatlar adlı dönem dizisinde izlemiştik Cansel Elçin'i. Birden büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, Hatırla sevgili, Gönülçelen gibi çok ses getiren işlerle ekrana geldi. Son olarak da geçen sezon ATV'de yayınlanan Eve Dönüş adlı dizide izledik.

Diziyle ilgili ayrıntılı bilgiler yakında gelecek.

Hiç yorum yok:
Write comments