17.01.2017

Paramparça 87. Bölüm Özet. Dilara uyanabilecek mi?

Paramparça'da geçen bölüm Ozan babasının Harun olduğunu öğrenmişti. Annesiyle yüzleşmek için yanına gider. Kadına bağırıp çağırır ve çekip gider. Dikkati dağılan kadına otobüs çarpar. Kazayı gören birisi çantasını çalınca kimliği belli olmayan bir hasta olarak hastaneye kaldırılır. Damir Seelma'nın evine gidip kadınla konuşur. Selma olayı Cihan'a anlatır

Rahmi bey Cihan'ı bulup durumu anlatınca Ozan ve Dilara'yı telefonla aramaya başlarlar. Cihan Harun'a da haber verir. Ozan'ın ve Dilara'nın da cebi kapalı olunca beraber konuşuyorlar sanırlar. Ama saat ilerledikçe ve ikiliden ses çıkmayınca endişelenip otel, hastane, karakol her yere baktırtırlar. Ama kimlik ile sordukları için bulamazlar.

Cihan önce Mithat'ı arar ama çocuk cebin açmayınca Selma'ya gider. Hacker tanıdığından telefon sinyallerinden yerlerini bulmasını istemesini ister ama onun da sistemi kapalıdır. Bu sefer Selma poliste tanıdıklarının olduğunu söyleyip iş birliği yaptığı Mithat'ın üstü olan adama gider. Dilara'nın teli öğlenden beri kapalı olsa da Ozan'ın yerini tespit ederler.

Ozan sarhoş bir halde Damir'in işlettiği clube girer. Sağa sola sataşır. Güvenlikler Ozan'ı fena halde döverler. Selma'dan oğlunun yerini bulan Cihan çocuğu eve getirir. Adamlarını da alıp clubü fena halde dağıtır. Damir bu arada bir sempozyumu ve sonrasındaki konaklamayı bahane ederek Dark Blue'ya gider. Hazal ile yaptığı toplantıda kızı beğenir. Ertesi gün kıza laf arasında geçen bir tabloyu gönderir. Hazal bunu kabul edemeyeceğini söylese de adam ısrarcıdır.


Sonunda Çağatay Dilara'nın kaldığı hastaneyi bulur ve Harun'u arar. Harun da Cihan'a Cihan da kızlarına haber verir. Herkes Dilara'nın başında beklemekte dua etmektedir. Ozan hariç. Ozan "Gelmiycem. Benim öyle bir annem yok" der. Babası ile tartışır. Cihan ona tokat atar

Cansu yeni bebeğine gelen bakıcıyı beğenmez ve halasının bakmasını ister. Deniz'le de sürekli bebek yüzünden huzursuzluk çıkarmaktadır. Asu kendisine ilgi gösteren Damir'den güç bulup Candan ile atışır.. Candan kendisine hakaret eden Asu'yu evinden atar. Candan'ın tek umudu evinde kalan Dilara'nın babasının Avusturalya'da ki evini satmaktır. Adamdan dava için aldığı vekaletle bu satışı yapmayı planlar. Özkan ise Asu ve Candan'ın öldürdükleri elmas kaçakçısı adamların yanında çalışıp bilgi toplamaya devam etmektedir.

Damir ise Selma'nın peşine taktığı adamdan kadının o gece Cihan evine geldikten sonra polise gitmesinden ve evindeki dosyalardan şüphelenerek kadının evine bomba koyar ve Selma eve girdikten sonra bombayı patlatırlar.  

Hiç yorum yok:
Write comments