16.01.2017

Bodrum Masalı 19. bölüm özet. Süha Reis ölüyor mu?


Geçen bölün Evren yılbaşı gecesinde Faryalı'ya "Yıllar önce buradan giderken Yıldız hamileydi" der. Faryalı yıkılır. Tam o sırada Yusuf adamları ile otele gelir ve yaşadığı hamilelik şoku yüzünden hiç direnmeyen Faryalı'yı alıp giderler. "Süha reis gelirse Faryalı'yı bırakırım" der. Çocuklar ve Yıldız sabaha kadar bekler. Yıldız sabah Yusuf'un karısı Ela ile konuşmaya gider. Ondan biraz önce de Ela'ya Süha gelip "İstediğin gibi kızını Kos'a geçirdim" der.

Faryalı'nın yerini öğrenen Yıldız onunla hamilelik meselesini konuşabilmek için tutulduğu yere gitmek ister. Ela ile gidip Faryalı ile konuşmaya çalışır.

Uzay; Ateş ve arkadaşlarını doğum gününe çağırmak için gelir. Faryalı'nın götürüldüğünü öğrenir. Faryalı'yı bekleyen korumalar pideci Beyto'ya sipariş verir. İçerde bağıran Faryalı'yı duyan Beyto; Uzay'a söyler. Uzay da bizimkilere söyler ve onu kurtarmaya giderler. Kurtulan Faryalı olanları anlatmak için Süha'ya gidip dertleşir.

Gözde de gittiği doktordan 10 aylık hamile olduğunu öğrenir ve Bodrum'a döner. Evren'in karşısına çıkar ama bebekten bahsetmez.

Yusuf da adamları ile Kos'a gider. Orada öğrenir ki kızı Ferdi'yi karşıya geçmek ve parasını çalmak için kullanmıştır. Kızın ise orada başka bir sevgilisi varmış. Ferdi de gecenin bir vakti Ateş ve Kelebek'in önüne çıkar. Olanları anlatır. Ateş'in para bulmak için yeni planı Maestro dedikleri pizzacının yerini işletmektir. Anlaşırlar. Şansa bakın ki Ferdi de İtalya'da pizza makarna kursuna gitmişmiş.

Uzay'a borçlu olan çocuklar onun doğum gününe gitmeyi kabul ederler. Uzay; Aslı'nın annesinin izini bulmuştur. Kıza annesi ile son günlerindeki resmini yollar. Aslı çok umutlanır ve tedirgin olur. Akşam Uzay'ın doğum günü partisine giderler. Sırayla önce Alara, Rana, Ateş'in pampaları ve Cenk de gelir. Sinirler gerilir. Uzay kimsenin fark etmediğini düşünerek Aslı ile annesiyle ilgili yazışır. Bunu fark eden Alara durumu afişe eder. Ateş öfkelenip Uzay'a yumruk atar. Aslı ise Uzay'a doğru gidince Ateş laf söyler. Aslı da ona "O annemi verecek bana" der.

Evren son bir kez daha ortalığı karıştırır ve Faryalı'ya Süha reisin de bu sırrı bildiğini söyler. Faryalı arkadaşına ateş püskürür. Yıldız'a sorar. Kadın fazla bir şey söylemek istemez. Faryalı içkili ve sinirli Süha reise gider. Bir taraftan da Yusuf karısının hala Süha ile görüştüğünü düşünüp adamlarına Süha reisi bitirmeleri için emir verir. Faryalı arkadaşının teknesine gittiğinde onu tekneye kilitlenmiş ve patlayıcı da bağlanmış olarak görür. Yusuf'un adamı tekneyi patlatır.


Hiç yorum yok:
Write comments