25.07.2017

Adı Efsane 24. bölüm özet. Fiko'nun kararı ne olacak?

Geçen bölüm sonunda mafya Ozan yerine onun arabasındaki Fiko'yu vurmuşlardı. Hakan bu olaya tanık olunca aklı gider. Sibel ve Ozan da olayı duyup yardıma koşarlar. Ozan; çocuğu kurşun yarası olduğu için hastaneye götürmez. Mekanda kendisi pansuman yapar. Ali ve Sadık da haberi alıp gelir. Sibel Fiko'ya uyurken çok güzel sözler söyler ama çocuk uyandığında kız orada olmadığı için bunu rüya zanneder. Sabah durumu iyi olan Fiko evine gider.

Hakan antremanda kafasını toplayamayınca koç onunla konuşur. Olanları duyunca Fiko'ya bir şans verip istatistik bölümünde iş verir. Fiko duyunca sevinir. Hakan müdürü de ikna eder. Ozan da bu habere sevinmiş gibi yapar. Ama akşam kutlama için mekana gelmesi için Fiko'yu ikna eder. Müzikholde Ozan onu misafir edip gözünü boyamaya çalışır. Artık mekanda cuma curtesi günleri çıkacak olan Sibel tam karşısında ağlayarak türkü söylemeye başlar. Fiko da göz yaşlarını tutamaz.

Ali ve Sado dizide figüranlık yaparlar. Sonraki işleri ise AVM de hayvan kostümlü animatörlüktür. Diğer kostümlü kahramanlar dayak atarlar onlara. Ali ve Sadık da bile bile dayak yemeleri için onları oraya gönderen kişiyi bulup dayak yemesi için ertesi gün oraya gitmesini sağlar.

Reyhan'ın evine eski zengin günlerinden bir arkadaşı gelir, dertleşirler. Reyhan daha sonra mekana gider. Orada gençken sevdalı iken beraber hayal kurdukları arabayı görüp ağlar O sırada gelen Sinan'a "Naz benim kızım. Ondan uzak dur" der.

Naz ise Hakan ile beraber onun antremanını seyreder. Sinan; Reyhan'ın söylediği gibi Naz'ı kendinden uzaklaştırır. Kız bunu anlayınca hayal kırıklığına uğrayıp annesine kızıp dışarı çıkar. Ağlarken onu Hakan görür ve konuşmaya başlarlar. El ele tutuşup bir ilişkiye başlarlar.

Reyhan kızını arayıp ulaşamayınca polise gider ama yeterli zaman geçmediği için bir şey yapmazlar. Ne yapacağını bilemediği için Sinan'a gider. Beraberce kızı aramaya başlarlar ama bulamazlar. Reyhan evinde kızını beklerken uyuyakalır. Hakan ise eve gitmek istemeyen Naz'ı çok üşüdüğü için kendi evine odasına götürür. Sabah Naz'ın annesi onları o şekilde görür. Sabah Sinan; Reyhan uyurken kendisinin verdiği bir kitapta yine kendisine yazılmış bir mektup bulur. Tam onu okuyacakken kapı çalar; Reyhan uyanır. Adam mektubu alelacele saklar. Aklı mektupta öylece kalakalır. Muhtemelen gelen Hakan'ın annesi. Reyhan'ın kızı oğluna kaçtı falan sanıyor. Çok büyük ihtimalle Reyhan'a kavgaya geldi.

Hiç yorum yok:
Write comments