25.07.2017

İki Yalancı 3. bölüm özet. Duygu ve Serkan kaçırılıyor mu

Geçen bölüm sonunda Duygu'yu nişanlısı zannettiği Alp ile gören Serkan; bir intikam planlar. Alp'in kız kardeşi Esra'nın doğum gününde Duygu'nun karşısına Esra'nın sevgilisi olarak çıkar. Duygu çok şaşırır. Önce kendini kötü hissedip gitmek istese de sonrasında Serkan ve Esra'yı kıskanıp orada kalır. İkisi de birbirlerine kızıp kıskanıp bir şeyler yapar ama gecenin sonunda üzülürler ve birbirlerini özlerler. Burcu ise bir dizide kostüm asistanı olmuştur. Bu sefer de oradaki kostümleri giyerler.

Cenk ve Naci de Burcu'yu bulmaya çalışmaktadırlar ancak kız Facebook hesabını da telefonunu da değiştirmiştir. Burcu ise kardeşi gibi gördüğü Duygu'nun intikamını almak için Cenk ve Naci'yi arar. İkisine de baş başa kalmak istediğini söyler. İki arkadaşın da birbirine bunu söylememelerini ister.

Alp'in annesi gelin adayıyla yani Duygu ile görüşmek ister. Duygu mükemmel ötesi davranır. Anne ve babasıyla da görüşmek ister. Alp baş başa Duygu'yla Ağva'da ki yazlığa gitmek ister. Duygu baş başa gitmemek için Esra'ya da gelmesini söyler. O da Serkan'ın gelmesini ister. Serkan ilk başta sıcak bakmaz ama Duygu ve Alp'in de gideceğini öğrenince gitme işine tamam der.

Veli Velioğlu'nun küçük bir işini yaptırdığı ama vaat ettiği ödülü vermediği küçük bir mafya adamı olan Selami; adamlarıyla şirketinde önüne Veli beyin yoluna çıkar. Alacağını ister. Ama Veli bey onları adamlarına bir güzel dövdürtür. Dayağı yiyen Selami; adamlarına Veli beyin açığını bulmalarını emreder. Selami ve adamları şehrin epey dışında Veli beyin evini bulurlar. Sonra acıkıp bir restauranta giderler.

Duygu; Burcu'ya Esra ile konuşmasını onu geciktirmesini söyler. Serkan da Cenk ve Naci'den Alp'i geciktirmesini söyler. Alp ve Esra gecikince Serkan ve Duygu ikisi beraber yazlığa giderler. Esra da Alp de bir süre sonra başlarındaki bu dertleri atlatıp yazlığa gelirler. Serkan ve Duygu'yu da alıp yemeğe giderler. Restaurant da Duygu; Veli Velioğlu'nun kızı olduğunu söyler. Selami ve adamları da onları duyar. Kızı kaçırmaya karar verirler.

Burcu ise Cenk ve Naci'yi ayrı ayrı birbirlerinden habersiz yemeğe çağırır. İkili aynı restaurant da karşılaşınca kavga ederler. Alp'in annesi oğluna kız bakmaktadır ve arabulucu kadın Duygu'nun resmini gösterdiğinde kıza bayılır

Yemekten sonra iki çift derede sandalla gezintiye çıkarlar. Genç çiftler eve gelirler. Duygu Alp'le beraber yatmak istemez. Serkan onları kıskanır ve dışardan birileri ateş etti diye olay çıkarır. Gerçekten de dışarıda Selami ve adamları vardır ama zaten onları görmezler. Kızları beraber yatırırlar; çocuklar aşağıda nöbet tutarlar. Alp uyuyunca Serkan Duygu'yu konuşmak için aşağıya çağırır. Gürültü olunca Alp uyanır ikili konuşamaz

Selamı ve adamları yazlık dönüşü Duygu'yu takip eder. Tek başına bir yerden çıktığında da tenha bir yerde kızı almak için yakın takibe geçerler. Ertesi gün işe geç gelen Serkan durumu ustasına anlatınca adam ona dürüst olmasını tavsiye eder. Serkan kıza doğruları söylemeye karar verir ve onunla buluşmak ister. İkili buluşur. Selami ve adamları ikiliyi silah zoruyla kaçırır.




Hiç yorum yok:
Write comments