25.07.2017

Çember: Acı İntikam. Mekanda ölen 3 cesedin sırrı ne


Star Tv de yayınlanan televizyon sineması kuşağının yeni filmi Çember'in bu pazartesi izleyeceğimiz bölümünün adı "Acı İntikam" Ekibimizin araştıracağı bu yeni olay şöyle: Bir eğlence mekanında farklı yerlerde 3 ceset bulunuyor. Fragmandan anladığımız kadarıyla üçünde de kavga ya da soyguna hatta kurbanların direndiğine dair bir işaret de yok.

Mekanda şarkı söyleyen bir kız zanlı olarak komiser Barış'a Seçkin'in ismini veriyor. Sebep olarak Seçkin'in çizme giydiğini söylüyor. Barış ise tek çizme giyenin Seçkin olmadığını söylüyor. Bir kadın "Seçkin bana tecavüz etti." diyor. Seçkin ise "Şöhret olmak için her şeyi yapar o" diyor.

Ölenlerin elektro şok cihazıyla bayıltıldığı ortaya çıkıyor. Katil nedense kurbanların kanının dökülmesini istemiyormuş. Bu arada Seçkin merkezde verdiği ifadesinde "Kız; giyinip soyunurken gözetliyorlardı işte onu" diyor. Galiba ölen kişiler o şarkıcı kızı habersiz izliyorlarmış. Bu onu katil yapar mı bilemiyorum. Ama sonuçta filmin ismi "Acı İntikam" olduğuna göre birisi bu ölenlerden intikam almış. Veya suçu birinin üzerine atarak o attığı kişiden intikam almaya çalışıyor. Yeni bölüm pazartesi günü Star Tv ekranlarında


Hiç yorum yok:
Write comments