31.03.2018

Adı: Zehra Dizisi 6. bölüm özet. Hande'nin bebeğinin babası kim

Abisi Salih tam Zehra'yı vuracakken Serkan onu vurur. Salih ölür. Polisler gelir; karakola gidilir; ifadeler verilir. Serkan "Kardeşimi öldürecekti ben de onu öldürdüm" der. Adamı hapishaneye atarlar. Serkan yıllar önce yaptıklarının cezası olduğunu düşünür. Hande'yi bir kızgınlık anında itmiş ve duvara çarptığı için kız kardeşi oracıkta ölmüş

Komiser Bayram hapishanede Şermin'i görmeye gider. Salih'in öldüğünü söylerken aynı zamanda kızının Kurtoğlu malikanesinde güvende olmadığını söyler. Oğluna ne olduğunu anlamaya çalışan Şule Zehra'yı takip eder. Aynı zamanda Bayram'ın evine girip Zehra'nın dosyasını alır. Şule Bayram'ın evinde ilaçlar görür ve araştırdığında bunama ilaçları olduğunu görür.

Avukatla görüşürler. Şermin anne eğer bizi zehirleyen Salih'ti diye ifade verirse hapisten çıkabilecektir. Zehra; annesiyle konuşup kadını ifade vermeye ikna eder. Şule aynı avukatla konuşup konudan kendisini haberdar etmesini tembihler.

Genco Zehra ile konuşup ona geçmişte de şimdi de onu sevdiğini söyler.
Serkan'ın karısı Ceren kocası hapse girecek diye üzülür. Sonra onunla görüşmeye hapishaneye gider ama adam uzak davranır. Kayın validesi de mesafelidir. Bu sefer psikologla görüşmeye gider. Kadına Serkan'ın onunla Mine'ye annelik yapsın diye evlendiğini; Mine'nin kendi çocuğu olmadığını söyler

Hayal eve Zehra'yı görmeye gider. Hafızasını kaybettiğini duyunca üzülür. Oturup konuşurlarken önce Şule ardında Bayram gelince Hayal gider. Kapısına pavyondan adamlar gelir ama Bayram onu kurtarır. Hayal oğluyla tekrar kaçacakken çocuk kalmalarını ve yüzleşmelerini ister

Şule Bayram'dan Şermin'i hapishanede bulunan Şermin'i çıkarmasını ister. Aleyhinde olan delilleri yok etmesini ister. İlaç kullanmakla bunamakla bu yüzden de işinden ve tek akrabası torunundan uzak kalmakla tehdit eder. Bayram düşünür ve sonunda kabul eder.

Zehra; Hande'nin okul günlüğündeki '93'ü araştırmaya başlar. Yıllıktaki 93 numaralı öğrenciyle buluşur ama çocukla samimi olmadığını öğrenince hayal kırıklığı yaşar. Sonra çocuk ona basket takımında olduğunu ve 93'ün forma numarası olabileceğini söyler. Okulun sitesinden kızı bulurlar. Kız geçmişte Hande'ye şantaj yaparmış çünkü Hande'nin hamile olduğunu biliyormuş. Zehra şok olur. Bebeğin babasını bilip bilmediğini sorar ama kız bilmeyince yine ancak Hayal'in bilebileceğini ve kızı bulması gerektiğini anlar.

Genco'yu arar. Hayal ile buluşmak istediğini onun yerini Bayram'dan öğrenmesini ister. Verilen adrese gittiklerinde Hayal Zehra'ya bebeğinin babasının Genco olduğunu söyler ki ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Bence baba Nadir bey..




Hiç yorum yok:
Write comments