8.04.2018

Sen Anlat Karadeniz 11. bölüm özet. Tahir tutuklanıyor

Atv de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz de Nefes; Berrak'ın verdiği ilaçlar yüzünden halüsinasyon görmeye başlar. Tahir de onu psikologa götürür. Kız yabancı birine yaşadıklarını anlatmak istemez ama Tahir onu ikna eder. Psikologla seansı Nefes'i biraz sarsar.

Diğer tarafta Vedat tuttuğu avukata Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığına dair tanıklar da bulur. Tahir de Esma'dan Vedat'ın Yiğit'i alabileceğini öğrenince iyice deli olur. Abisine gidip Vedat'ın itirafını alıp adamın katil olduğunu ispatlamak ister ama Mustafa vermez.

Berrak o sabah Nefes'in çığlıklarını ve kızın delirmeye başladığını görünce Vedat'ı arayıp ilacı vermeyi kesmeleri için adama yalvarır. Ancak Vedat insafa gelmek bir tarafa ilacı iki katına çıkarmasını ister

Mustafa elindeki 1 milyonu ihale için vermek ister. Tahir ise parayı Vedat'a vermesini söyler. İhaleyi kazanmak için parayı ihale için verir. Cemil ise %40 iskonto yaparak bütün firmaların ondan kum almasını engeller.

Mustafa geçen bölüm sonunda Yiğit'i kurtarmak için Dağdeviren'in arabanın önüne atlamıştı. Bu da evdeki grevin kalkmasına sebep olur. Asiye Mustafa'ya karşı yelkenleri suya indirirken kaynanasına karşı hala tavırlıdır. O akşam Tahir de eve gelir ve çaktırmadan hepsinden helallik alır. Asiye durumu anlayınca hesaplarındaki parayı ve Nefes'i yengesine emanet eder.

Yiğit o gün ilk defa okula başlar. Çok heyecanlı olan Yiğit'in hevesi kursağında kalır çünkü onlarla ilgili dedikodular tüm acımasızlığıyla onlardan önce sınıf arkadaşlarına ulaşmıştır.

Eyşan; Berrakla ilgili bilgi toplamak için Necip'e sorular sorunca kızın oraya geldiğini bilmeyen adam kötü olur. Berrak rapor vermek için Vedat'ı arar ama adam tatmin olmaz ve kızla görüşmek ister. Necip bu konuşmayı gizlice dinler.

Berrak ile konuşmak için Fatih ve Mithat komiser eve gelir. O civarda kaybolan bir kadınla ilgili hiç bir ihbarın olmaması dikkatlerini çeker. Ne sordularsa cevap vermez. Onlarda bir punduna getirip kızın parmak izinin olduğu bardağı alırlar

Eyşan ise boş durmaz ve Dağdevirenlere gidip Nefes'in deli olduğu dedikodusunu yapar. Nazar'dan onların lehine şahitlik yapmasını ister. Kızın hemen kabul etmeyip düşünmek istediğini söyler

Vedat Berrak'la buluşmaya gider. Tam kız ortaya çıkacakken adamı takip eden Tahir Vedat'ı bayıltır. Vedat'ı takip eden Necip bir şey yapmaz. Ta ki kızı olduğunu öğrendiğimiz Berrak'ı görene kadar. Kızı onu kötü bildiği için yanına yaklaştırmaz ama annesi ve kardeşinin Vedat'ın elinde olduğunu söyler. Necip normalde Vedat'ın ölmesini umursamıyor iken karısı ve kızının yerini bir tek onun bildiğini bildiği için bu durumda ölmesine izin veremez.

Berrak hemen eve gider ve  Tahir'in birisini kaçırdığını Nefes'e anlatıp Vedat'ı tarif eder. Nefes de hemen abisini arar. Mustafa Asiye'nin bildiğini fark eder. Necip ise hemen Eyşan'a haber verir. Tahir Vedat'ı gemiye götürüp gece denize açılır. Sabah gemi yanaştığında görürüz ki Tahir günahtan korktuğundan Vedat'ı vurmamış. Polisler gelip Tahir'i götürür

Hiç yorum yok:
Write comments